NAPUSTILA DVA FAKULTETA I UPISALA KURS ZA MANIKIR: Ovo je NASLEDNICA Saše Popovića! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.04.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra dobila lokal od oca, kako bi započela privatni biznis!

NAPUSTILA DVA FAKULTETA I UPISALA KURS ZA MANIKIR: Ovo je NASLEDNICA Saše Popovića! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Suzana Jovanović i Saša Popović

Aleksandra Popović, ćerka Saše Popovića, nedavno je napustila porodični dom i započela samostalni život. Od oca je dobila stan u klompleksu na Bežanijskoj kosi, ali i lokal, kako bi započela privatni biznis.

Saša je nedavno otkrio koliko je ponosan na naslednicu.

Suzana je u kući sa mnom. Ćerki i sinu kupili smo stanove, lokale i garažna mesta i obezbedili smo ih. Važno nam je da budemo blizu. Pošto sam penzioner, da me neko obilazi pod stare dane, a i mi da budemo blizu njih, daće Bog i unuci da dođu. Opremili smo im stanove, to im je najlepši novogodišnji poklon. Zaista su skromni, nisu ni ovo tražili, to je bila Suzanina i moja želja – rekao je nedavno Popović, prenosi "Kurir".

Inače, Aleksandra je studirala čak dva fakulteta, ali je oba napustila. Popovićeva ćerka je završila kurs za manikir i odlučila da se ostvari u svetu kozmetike.

Ona je to završila i radi prijateljicama naše kuće, i to gratis. Kupili smo joj stan i lokal u bloku gde gradim, tu ćemo joj otvoriti salon, a snajka, Danijelova žena, radiće šminku i, eto, neka tako zarađuju. Ćerka 8. marta puni 24 godine. Teram je da položi vozački ispit, evo tata će da ti kupi auto, ali ona nije bila zainteresovana, ali, evo, sad sam je konačno naterao da položi i kupio sam joj „smarta“– rekao je Popović svojevremeno za gorepomenuti medij.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jovan

23.04.2024 00:52

Napustila DVA fakulteta? Znaci prvi započela, pa napustila, drugi zapocela pa prekinula. Lakše je otvoriti salon, za fakultet treba ugrejati stolicu.