ŠOK-SNIMAK MILICE PAVLOVIĆ! Uhvatila mladića u KLUBU, pa mu se obratila: Bože oprosti, koliko imaš GODINA? (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.04.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicin snimak sa nastupa obišao društvene mreže!

ŠOK-SNIMAK MILICE PAVLOVIĆ! Uhvatila mladića u KLUBU, pa mu se obratila: Bože oprosti, koliko imaš GODINA? (VIDEO)

Foto: ATA Images

Milica Pavlović

Snimak pevačice Milice Pavlović sa poslednjeg nastupa postao je viralan na društvenim mrežama. Milica je krenula da izvodi numeru "Varnice", a u jednom trenutku je primetila posebno veselog mladića u publici.

Pavlovićeva ga je uhvatila za ruku i delovalo je kao da peva samo njemu. Međutim, ono što je privuklo pažnju korisnika društvene mreže je pevačicino obraćanje mladiću, koja je zasmejalo i nju, ali i sve prisutne u klubu.

- Joj, koliko imaš godina, Bože oprosti? - rekla je Milica, pa prasnula u smeh.

Mladić je onda uzeo mikrofon od pevačice, te nastavio sa izvođenjem numere, što je iznenadilo Milicu.

Inače, pevačica je nedavno govorila o svom solističkom koncertu u Areni, te priznala da je zbog njega ostala bez para.

- Nema plusa. Plus je u srcu i to je najbitnije. Džaba vam ovako plus ako vam u srcu nije milo. Zaradićemo parice - govorila je Milica za domaće medije, pa nastavila:

- Naspavala sam se na odmoru, jela sam šta mi se jelo, nije me bilo sramota da stavim u tanjir šta god sam želela. Najsmešniji momenat je bio kad ujutru donesu kafu ili čaj i stalno isto pitanje: "Jedna šoljica ili dve?" Ja kažem jedna, a oni me pitaju: "Je l' sigurno jedna? Ne dolazi niko?" Onda oni pogledaju onako tužno, sigurno su mislili da sam raskinula veridbu i da sam, mučena platila Maldive, pa sam ostala sama. Mukotrpni rad od 13 godina, bez skoro dana odmora. To je bio razlog što sam išla bez igde ikoga. Tako najbolje mogu da porazgovaram sama sa sobom. Da čujem svoje misli i da uživam. Da sam krenula s bilo kim, imam toliko pametne, duhovite i zanimljive prijatelje da bih morala da pričam i tad konstantno. Ovako, malo sam se iskulirala i baš mi je prijalo.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Milica Pavlović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading