NAŠ PEVAČ PRONAŠAO OPROŠTAJNO PISMO NAKON SMRTI SUPRUGE: Saznao komplentnu istinu o njenom životu, OVE reči su mu KIDALE dušu!

Autor:

Zabava

22.04.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Drljača svojevremeno ispričao je teške trenutke iz života!

NAŠ PEVAČ PRONAŠAO OPROŠTAJNO PISMO NAKON SMRTI SUPRUGE: Saznao komplentnu istinu o njenom životu, OVE reči su mu KIDALE dušu!

Foto: e-stock/D. MILENKOVIĆ

Pevač Bora Drljača, čije je ime zauvek ostalo upamćeno po njegovim pesmama i vedrom duhu, nosio je duboku tugu zbog gubitka svoje supruge Verice. Njihova ljubavna priča započela je u komšiluku, gde je Bora, nakon mnogo lutanja, shvatio da je vreme da se skrasi zbog dece. Verica je bila njegova komšinica, i kako je sam priznao, da ga ona nije prevarila, možda bi ostao neoženjen. Međutim, njihova ljubavna priča nije imala srećan završetak, već je bila obeležena tragičnim događajima.

Foto: Youtube printscreen

Bora Drljača

 


Verica je, nažalost, patila od depresije, što je navelo na pokušaj samoubistva više puta. Bora je jednom prilikom otkrio da je prvi put pronašao Vericu u nesvesti nakon što je popila šaku tableta. Uspeo je da je spasi, ali to nije bilo dovoljno da je odvrati od njenih tamnih misli. Nakon njenog tragičnog odlaska, Bora je otkrio njeno oproštajno pismo u kojem je napisala da se mnogo umorila i zamolila ga da čuva njihovu decu. Te reči sigurno kidaju dušu svakome ko je pročita.

- I dan danas patim za Vericom. I pre toga je pokušavala da se ubije. Prvi put je popila šaku tableta. Našao sam je u kući u nesvesti na podu i odmah je odvezao na VMA. Tamo je bila na ispiranju. Spasio sam joj život! Stvarno ne znam iz kog razloga je to uradila. Verujte mi! Mislim da joj pored mene ništa nije nedostajalo, imala je sve. Zacrtala je da to uradi i nisam mogao da je sprečim - rekao je Drljača jednom prilikom.

Foto: Republika

Bora Drljača

 

Nakon smrti svoje supruge, pevač je pronašao oproštajno pismo čije reči kidaju dušu.

- Drugom prilikom ponovo je ostala sama kod kuće. Deca i ja nismo bili tu. Kad sam ušao u stan, zatekao sam oproštajno pismo. Sećam se samo da je pisalo: „Mnogo sam se umorila, izvini. Čuvaj mi decu.“ Iste sekunde sam pozvao policiju i počeo da je tražim.

- Bio sam stari momak, preko 30 godina sam bio prešao, i onda sam došao u situaciju da sam mnogo žena imao, nisam mogao da se odlučim, i došao sam u situaciju da kažem Čekaj, moram da se oženim zbog dece. I, naišla je moja pokojna žena Verica. Nije naišla, ona je meni bila komšinica, prija. Ja sam kod nje odlazio kad je bila mala, nosio čokolade i tako dalje... Kad je narasla ja nisam bio duže vreme tu, u tom kraju, ona je učila trgovačko-ekonomsku školu i bila je na nekoj praksi. Ja kad sam ušao u prodavnicu da kupim ne znam šta, vidim lepa devojčica. Ja kažem Mala, čija si ti?, kaže od toga i toga. Ja odmah zakažem uveče, kažem Ja ću te sačekati pa da se malo provozamo. Tako je to počelo. Inače, da me ona nije prevarila možda bih ostao neoženjen - pričao je Bora, piše Blic.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading