OVO JE NEOSTVARENA ŽELJA BOJANE JANKOVIĆ! Svi znaju koliko je volela sport, htela je da postavi još jedan rekord, ali je smrt sprečila!

Autor:

Zabava

20.04.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Za nju to nije bilo nikakvo dokazivanje, već stil života i nešto što je mnogo ispunjavalo".

OVO JE NEOSTVARENA ŽELJA BOJANE JANKOVIĆ! Svi znaju koliko je volela sport, htela je da postavi još jedan rekord, ali je smrt sprečila!

Foto: instagram.com

Voditeljka Bojana Janković pronađena je juče mrtva u stanu u Beogradu, a njena prerana smrt sve je potresla. Kako smo uspeli da saznamo, njena poslednja želja bila je da istrči još jedan beogradski maraton, s obzirom na to da je mnogo volela sport i da je već jednom trčala 2021. godine, čime se i hvalila na društvenim mrežama. 

- Bojana je mnogo volela sport, svi su znali šta to za nju znači i koliki joj je izduvni ventil. Ona je na 34. beogradskom maratonu učestvovala sa sestrom, a svi su joj čestitali na angažovanju posle završetka manifestacije. Sa jednom drugaricom je nedavno pričala da bi volela da istrči još jedan maraton, odnosno, da bi učestvovala više puta. Nije se zadovoljila jednim maratonom. Za nju to nije bilo nikakvo dokazivanje, već stil života i nešto što je mnogo ispunjavalo - otkrio je za Republiku upućen izvor blizak Jankovićki.

 Inače, nedavno se povodom tužnih vesti oglasila i glumica Teodora Bijelica, koja kaže da je slušala glasovne poruke pokojne Bojane, te se potresnim rečima oprostila od nje na društvenim mrežama. 

Slušam glasovne poruke i tvoj umilni prelepi glas i ne verujem... bila si svetlost koja je obasjala svačiji život koji si dodirnula - napisala je glumica i dodala:

Hvala ti za svaki svaki savet, svaku lepu reč... putuj sa anđelima i neka ti je laka zemlja. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading