PRIJOVIĆKA PODELILA SREĆNE VESTI, PLJUŠTE ČESTITKE: Pažljivo birala kako da ovo saopšti fanovima!

Autor:

Zabava

19.04.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović je podelila emotivnu poruku, pa objasnila o čemu je reč.

PRIJOVIĆKA PODELILA SREĆNE VESTI, PLJUŠTE ČESTITKE: Pažljivo birala kako da ovo saopšti fanovima!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksandra Prijović

Popularna folk pevačica Aleksandra Prijović mesecima unazad obara rekorde posećenosti na svojoj regionalnoj turneji "Od istoka do zapada". Njen uspešan put pratila je njena porodica, koja joj je pružala najveću podršku. Juče je za njih bio poseban dan, jer Aleksandrina mama, Borka Mihajlović, proslavlja svoj rođendan.

Aleksandra je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa svojom majkom, zabeleženu tokom koncerta na kojem je Borka gostovala. Uz emotivni zagrljaj, Aleksandra je svojoj majci uputila poruku koja je raznežila mnoge. "Srećan rođendan, mama", napisala je uz fotografiju, dodajući simpatičan detalj - poruku na engleskom jeziku: "Ja te volim".

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Prijović i Borka Mihajlović

Ovaj gest pevačice prema svojoj majci pokazuje duboku emotivnu povezanost između njih i naglašava važnost porodične podrške u njenom životu i karijeri.

Tokom turneje "Od istoka do zapada", Aleksandra Prijović je osvajala srca publike širom regiona. Njeni koncerti su bili spektakularni, a energija koju je unosila na scenu ostavljala je snažan utisak na prisutne. Ova turneja predstavlja veliki uspeh za pevačicu i potvrdu njene popularnosti među publikom.

Borka Mihajlović je bila prisutna na svakom koncertu svoje ćerke, pružajući joj neizmernu podršku i ljubav. Njihov blizak odnos je oduvek bio važan deo života Aleksandre Prijović, a njihova zajednička slika na koncertu predstavlja simbol njihove neraskidive veze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading