RAZVODI SE DESINGERICA? Reper DOTAKAO DNO, pa progovorio o PROBLEMIMA!

Autor:

Zabava

19.04.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li se razvodi poznati reper Dragomir Despić Desingerica?

RAZVODI SE DESINGERICA? Reper DOTAKAO DNO, pa progovorio o PROBLEMIMA!

Foto: printscreen

Popularni reper Dragomir Despić poznatiji kao Desingerica prošle noći se pojavio na promociji kod prijatelja Mihaila Veruovića Vojaža, koji je lansirao u orbitu njegov novi proizdov, a u pitanju je osvežavajuće piće.

Tim povodom, Desingerica je ispred okupljenih predstavnika sedme sile pokazao da je vrlo neraspoložen, te je otkrio da li je to zbog retrogrradnog Merkura. Reper ističe da je u vrlo teškom stanju kada su finansije u pitanju, ali i da ima privatne probleme, o kojima javno ne želi da govori.

Foto: e-stock

Designerica

 


Desingerica je započeo razgovor izražavajući svoje nezadovoljstvo, ističući da ima privatne probleme. Mnogi su pomislili da se Desingerica razvodi, budući da je istakao da ima privatne probleme, te je on otkrio da se oni odnose na neslaganja sa menadžerkom, o kojoj je imao vrlo visoko mišljenje. 

- Nisam raspoložen, imam privatne probleme. Malo se svađam s menadžerkom, ali nije u meni problem, ja sam ozbiljna firma", izjavio je Desingerica.


Kada je reč o finansijskoj situaciji, Desingerica je istakao da trenutno nema dovoljno novca.

Foto: ATA Images/M.M.

Designerica

 

- Na mene ne utiče retrogradni Merkur, samo nemanje para. Trenutno ih nemam. Sad izlazim iz humanitarnog rada i počinjem da zarađujem malo više. Ja sam skroman dečko, srednja klasa. Najjača firmetina, ali u stečaju", dodao je on.

Kada su novinari pitali Desingericu o njegovom nekadašnjem saradniku Pljugici, on je bio jasan: "Ne znam kako je Pljugici, nismo u kontaktu. Imam svoje obaveze i nemam vremena za njega", zaključio je Despić.

Desingerica je tako otkrio delić svoje trenutne situacije, ističući finansijske probleme i odnos sa bivšim saradnikom, ostavljajući javnost da nagađa o detaljima njegovih privatnih problema.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading