INDI I EDITI PRESEO ODLAZAK U DUBAI: Procurio jezivi snimak iz stana, sestrama sve potopljeno!

Autor:

Zabava

17.04.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indi i Edita Aradinović su podelila snimak iz Dubaija, kog je zadesilo teško nevreme.

INDI I EDITI PRESEO ODLAZAK U DUBAI: Procurio jezivi snimak iz stana, sestrama sve potopljeno!

Foto: Republika.rs, ATA Images

Ogromne padavine u Dubaiju izazvale su probleme za mnoge stanovnike, među kojima su se našle i poznate pevačice Indira i Edita Aradinović. Na snimku sa Instagrama mlađe sestre, može se videti kako su vode preplavile njihovu sobu, prinudivši ih da samostalno izbacuju vodu džogerima. Uz komentar "Eto ti Dubai i provod i sve", Indi je pokazala da se i slavne ličnosti suočavaju sa izazovima koje donose prirodne nepogode.

Podsetimo, nezapamćeno nevreme pogodilo je juče Ujedinjene Arapske Emirate. Stanovnici nenaviknuti na kiše, munje, gromove i poplave, u čudu su bežali u sigurne prostore dok su oni slabije sreće ostajali paralisani na putevima u automobilima kod Dubaija.

 

Poplavljeni su delovi glavnih autoputeva, ostavljena su napuštena vozila na putu širom Dubaija, a zaustavljen je i saobraćaj na međunarodnom aerodromu u ovom gradu.

Kiše su počele tokom noći, ostavivši ogromne lokve na inače suvim ulicama i pistama aerodroma, dok su jaki vetrovi doprineli poremećajima letova na međunarodnom aerodromu Dubai, najprometnijem aerodromu za međunarodna putovanja na svetu i domaćinu dugolinijskog prevoznika Emirates.

Osim Indi, Edite, u Dubaiju je takođe i Iva Grgurić, Saška Veselinov, kao i popularni influenser, Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir.

- Ne znam ko je luđi. Ja koja idem na zakazani tretman kose ili Đo koji me vozi - napisala je voditeljka, dok je snimala poplavljene automobile oko sebe, dok je Ivi Grgurić otkazan let, te se nije mogla vratiti u Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading