POJAVIO SE VRUĆI SNIMAK NAŠE PEVAČICE: Ema Radujko u TANGAMA pokazala GOLU ZADNJICU, evo kako zaista izgleda! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.04.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ema Radujko rešila je da počasti sve muškarce!

POJAVIO SE VRUĆI SNIMAK NAŠE PEVAČICE: Ema Radujko u TANGAMA pokazala GOLU ZADNJICU, evo kako zaista izgleda! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Poznata pevačica Ema Radujko izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama objavom vrlo provokativnog video snimka na svom Instagram profilu. U videu koji je snimljen pored bazena, Ema je istakla svoje zanosne obline u izazovnom kupaćem kostimu, što je izazvalo brojne komentare i reakcije od strane njenih pratioca.

Nakon objavljivanja videa, komentari na račun Eminog izgleda počeli su da se gomilaju. Mnogi su izrazili divljenje njenom izgledu, ističući koliko izgleda zdravo i snažno, dok su drugi komentarisali njen samopouzdan nastup. Međutim, bilo je i onih koji su kritikovali Emini izbor da se predstavi na ovaj način, ističući da bi trebalo da bude više fokusirana na svoj talenat i muziku, umesto na provokativni izgled.

 

 


Ovaj video snimak nije prvi put da je Ema Radujko javno istakla svoje samopouzdanje i pozitivan odnos prema svom telu. Pevačica je ranije govorila o važnosti prihvatanja i voljenja svog tela bez obzira na društvene standarde lepote. Njen stav o samopouzdanju i ljubavi prema telu privukao je pažnju mnogih, a ovaj video je još jednom potvrdio njen stav o važnosti samoprihvatanja.

Nakon objavljivanja ovog provokativnog videa, javnost je bila podeljena. Dok su neki podržali Emini odabir da se predstavi na ovaj način, drugi su izrazili mišljenje da bi trebalo više pažnje posvetiti muzici i umetničkom izražavanju. Ipak, jedno je sigurno - Ema Radujko je uspela da privuče pažnju i izazove reakcije svojom hrabrom objavom.

 


U zaključku, Ema Radujko je svojom objavom na Instagramu izazvala živahnu raspravu o samopouzdanju, prihvatanju tela i ulozi javnih ličnosti u društvu. Njen provokativan video snimak definitivno je pokrenuo mnoge diskusije i postavio pitanje o granicama između ličnog izražavanja i očekivanja javnosti.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading