PEVAČ PROGOVORIO O NELOGIČNOSTIMA O NESTANKU DANKE ILIĆ: Roditeljima devojčice uputio ŽESTOKU PORUKU!

Autor:

Zabava

01.04.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš poznati pevač progovorio o nelogičnostima u vezi nestanka Danke Ilić.

PEVAČ PROGOVORIO O NELOGIČNOSTIMA O NESTANKU DANKE ILIĆ: Roditeljima devojčice uputio ŽESTOKU PORUKU!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Mnoge poznate ličnosti su se oglasile povodom nestanka dvogodišnje devojčice Danke Ilić, a među njima našao se i muzički izvođač Luka Bijelović poznatiji kao Lule Pljugica. Naime, Lule je na pitanje preko Instagram storija izneo svoje mišljenje o nelogičnostima koje su zapažene tokom istrage o nestanku male Danke. Lule je uputio i poruku roditeljima devojčice da se što pre kazni počinilac ovog zlodela. 

- Jedino šta želim jeste da se dete pronađe živo i zdravo i da bude kažnjena osoba koja je kriva za celu situaciju... Postoje mnoge negoličnosti, bar koliko iz medija čitam, tako da sve u svemu najbitnije je da se dete pronađe živo i zdravo, a osoba koja je kriva za to da se kazni najoštrije - napisao je Lule Pljugica na Instagram storiju.

Republika

Foto: Instagram.com

Lule Pljugica o Danki Ilić

Majka, otac, ujak i drugi članovi porodice nestale Danke Ilić (2) za kojom policija traga već sedmi dan, i danas su u policiji kako bi odgovarali na pitanja za slučaj da imaju informacije koje bi mogle da pomognu tokom istrage.

Sad sam bio u policiji. Nemojte molim vas deca mi žive tu i uplašeni su. Rekao sam u policiji kratko šta sam imao - rekao je ujak Danke Ilić ekskluzivno za Republiku.

Podsetimo, devojčica Danka Ilić iz Bora nestala je u utorak, 26. 03. oko 13.45 sati kada je u borskom zaseoku Banjsko polje nestala dok je bila u društvu svoje trudne majke Ivane i trogodišnjeg brata na porodičnom imanju svoje majke.

 

Devojčica je prema tvrdnjama majke nestala dok je se ona okrenula da sinu da vode. Danka Ilić je u trenutku nestanka imala kosu vezanu u repić, maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone i crne patike. Za devojčicom je raspisana žuta Interpol poternica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading