NEMEŠ PRVI PUT O NESTALOJ MARIJANI, NAPRAVIO HAOS UŽIVO U EMISIJI: "Je l' treba da kažem da li je muž ubio?"

Autor:

Zabava

29.03.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Nemešević Nemeš nikad žustrije o nestaju Marijane Seifert!

NEMEŠ PRVI PUT O NESTALOJ MARIJANI, NAPRAVIO HAOS UŽIVO U EMISIJI: "Je l' treba da kažem da li je muž ubio?"

Foto: youtube.com/printscreen

Nikola Nemešević Nemeš, popularni učesnik rijalitija, nedavno je gostovao u emisiji gde je otkrio neka svoja sećanja i detalje iz prošlosti. Nemeš se prisetio svog učešća u rijalitiju, ističući da i pored burnih dešavanja u tom periodu, nema kajanja zbog svojih postupaka. On je istakao da je upoznao Marijanu Seifert, sa kojom je imao burnu ljubavnu vezu, pa čak i brak, tokom svog boravka u rijalitiju. Ovo iznenađujuće priznanje ostavilo je voditeljski par u šoku.

Foto: youtube.com/printscreen

Nikola Nemešević Nemeš

 

- Gorko, slatko sećanje. Ne kajem se ja zbog tih stvari. Evo 13 godina kasnije pričamo tamo. Moja ideja je bila da ja ispromovišem svoju novu pesmu. Okej sam sa svime time - rekao je ljubazno Nikola za Blic TV.

Nemeš je otvoreno govorio o svojoj emotivnoj prošlosti, ali kada su voditelji pomenuli aktuelne spekulacije o Marijaninom životu, Nemeš se osetio neprijatno. Izjavio je da je to daleka prošlost i da bi radije pričao o svojoj muzici i nadolazećem koncertu. Međutim, voditelji su istakli da je to aktuelna tema i da je bitno da se o tome govori, budući da je Marijana bila deo Nemeševog života. Ipak, Nemeš je istakao da bi trebalo prestati razvlačiti Marijanu zbog njene dece, te da je može pričati o svemu tome, ali da li ima smisla. Nakon ovog neprijatnog trenutka, razgovor se nastavio u mirnijem tonu, fokusirajući se na Nemeševu karijeru, njegove pesme i predstojeći koncert.

Foto: youtube.com/printscreen

Nikola Nemešević Nemeš i Marijana Seifert

 

- Da, ali je sad to daleka prošlost. Hoćete li da pričamo o mom koncertu ili da spekulišemo o tome da li je Marijanu ubio muž ili se ubila sama? - kazao je Nemeš vrlo neprijatnim tonom, zbog čega mu se voditeljka obratila:

- To je aktuelna tema, mislim da je odgovorno da pomenemo ovo, jer je ona bila deo tvog života - kazala je voditeljka Sofija Spasojević,

- Da, ali treba prestati razvlačiti tu ženu zbog njene dece. Mogu ja da pričam o svemu tome, ali ima li smisla? - nerado je odgovorio Nemeš, a potom je razgovor nastavljen u mirnijem tonu i priči o njegovoj karijeri, pesmama i predstojećem koncertu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading