NADA TOPČAGIĆ SE OGLASILA NAKON IZLASKA IZ BOLNICE: Mislila da će UMRETI, pa poslala posebnu poruku!

Autor:

Zabava

28.03.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se oporavljka nakon zdravstvenih problema.

NADA TOPČAGIĆ SE OGLASILA NAKON IZLASKA IZ BOLNICE: Mislila da će UMRETI, pa poslala posebnu poruku!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nada Topčagić

Pevačica narodne muzike Nada Topčagić je u ponedeljak, 25. marta, puštena iz bolnice, dva dana nakon što je hitno primljena u Urgentni centar zbog jakih bolova u stomaku. Nakon što se nekoliko dana oporavljala u svom porodičnom domu u Banovcima, Nada se oglasila na društvenim mrežama, pozirajući nasmejana na fotografiji i zahvalila se svima na podršci.

Nakon izlaska iz bolnice, Topčagićka je otkrila da je bila veoma uplašena i da je mislila da je to kraj. Međutim, sada je veoma srećna što je puštena iz bolnice i što se oporavlja kod kuće. Njeni fanovi su bili veoma zabrinuti za nju, ali sada mogu biti mirni znajući da se legenda narodne muzike oporavlja.

- Dragi moji, želim da se zahvalim celokupnom osoblju Urgentnog centra Srbije na profesionalnosti, ljubaznosti i posvećenosti. Voli Vas Nadica! Hvala kolegama koje su me se setile, ljudima koji me vole, prijateljima i porodici - poručila je pevačica putem društvenih mreža.

Republika

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić

Nada Topčagić izašla iz bolnice

Podsećanja radi, popularna pevačica Nada Topčagić je tokom proteklog vikenda primljena u Urgentni centar usled jakih bolova, a tokom otpuštanja iz bolnice, u kojoj je bila 24 sata, pevačica je odahnula, te priznala da se mnogo uplašila za sebe jer je pomislila da joj je došao kraj.

Mnogo sam srećna što izlazim. Bila sam 24 sata u bolnici, bila sam mnogo uplašena, bila sam u Banovcima kad mi se to desilo. Odjednom me je jako zaboleo želudac, pozlilo mi je, muž Zlatko me je dovezao. Mislila sam da je ovo kraj. Prvo sam pomislila da je u pitanju problem sa želucem ili helikobakterija. Ustanovljeno mi je da mi je pukao čir i imam problem s dvanaestopalačnim crevom. Moram na hitnu dijetu i za 15 dana treba da se javim na kontrolu. Sad idem da se odmaram - rekla je pevačica ispred bolnice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading