BRESKVICA UHVAĆENA POLUGOLA USRED BEOGRADA: Nošnju ostavila u orlovom gnezdu, svi gledaju u jedan VRELI DETALJ (FOTO)

Autor:

Zabava

28.03.2024

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica osvanula u novom izdanju!

BRESKVICA UHVAĆENA POLUGOLA USRED BEOGRADA: Nošnju ostavila u orlovom gnezdu, svi gledaju u jedan VRELI DETALJ (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, nedavno je privukla pažnju svojih fanova i javnosti svojim novim izdanjem. Nakon nedavnog nastupa na "Pesmi za Evroviziju" i najave nove pesme, Breskvica se odlučila na promenu imidža, što je bio slučaj i večeras, na jednom prestoničkom događaju u centru grada.

Naime, Breskvica se pojavila u crnoj odevnoj kombinaciji koja je privukla mnogo pažnje. Nosila je sako koji je naglasio njen dekolte i istakao njenu figuru, dok je ispod njega nosila brushalter koji je dodatno istakao njene atribute. Ovaj provokativni stajling definitivno je izazvao različite reakcije među njenim fanovima i pratioceima na društvenim mrežama.

Inače, kako je mlada pevačica istakla, nakon "Pesme za Evroviziju" je napustila zemlju kako bi održala svoju turneju čak na drugom kraju sveta.

- Ja sam odmah nakon PZE išla na turneju u Australiju, tako da nije bilo nekog preteranog odmora, ali da, slegli su se utisci. Nastupi su bili predivni, u jednom klubu smo postavili rekord, a pesma koju su mi najviše tražili je "Gnezdo orlovo" - rekla je Breskvica, preneo je Alo.

Podsećanja radi, mladi i popularni reper Mihajlo Veruović Vojaž odlučio je da pokrene novi biznis, zbog čega se našao na meti pojedinih fanova. Naime, on će prodavati ledene čajeve, koji će imati ukus breskve i lubenice, a nekima su ga napali da pokušava da "pravi biznis preko grbače bivše devojke", Anđele Ignjatović Breskvice.

- To nema veze s vezom! Ne pravim ja ništa, to je na moj račun, nije to na njen račun. Nema to veze sa njom ni na koji način, jednostavno i sam ukus breskve je najkomercijalniji ukus ledenih čajeva i zato je glupo da se ne uradi najkomercijalniji ukus, i to smo mi uradili. Jasno mi je, naravno, kako to mnogi povezuju, ali davno smo mi to prerasli - istakao je on nedavno za Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading