PRETUČENA ŠAVIJA SE VALJA U BRAŠNU: Starleta kao nova, modrice potpuno nestale! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.03.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Šavija je nedavno otkrila da ju je nepoznati muškarac pretukao, a sada je snimkom bez modrica obradovala brojne fanove.

PRETUČENA ŠAVIJA SE VALJA U BRAŠNU: Starleta kao nova, modrice potpuno nestale! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Nataša Šavija

Popularna starleta Nataša Šavija ponovo je preživela jezivo nasilje, kada je nedavno pretukao nepoznati muškarac.

Ona je na instagramu napisala uz jezive fotografije modrica da se sve desilo jer je, po njenim rečima, Stefan Karić, koji je pretukao nedavno svima davao svojim stavom primer da muškarac i posle batinjanja žene može da se izvuče i da se ponaša kao "da mu se može".

Republika

Foto: instagram.com/natasa.savija

Nataša Šavija

 

- To se desilo u martu ove godine. Meni je telefon razlupan, a u njemu imam svašta od dokaza protiv njega i ne bih komentarisala ništa dok te podatke, ako uspem uopšte, ne vratim. Drugarica i ja smo bile u mojoj kući zajedno s njim, zabavljale se, a on je odjednom doživeo napad slično šizofreniji. Rekle smo mu više puta da napusti moju kuću, čak sam zvala i Hitnu pomoć, s obzirom na to da je bio van sebe, jer znam da mi je rekao da mu je majka bila hospitalizovana zbog neke psihičke bolesti, a oni su nas uputili na policiju - rekla je Nataša Šavija za portal "Srbija Danas".

Međutim, njen najnoviji snimak na Instagramu bacio je sve u rebus, s obzirom da se pretučena starleta valjala u brašnu, a modrice više nisu bile vidljive, pa je jasno da je Šavija nastavila dalje i oporavila se od stresa koji je ponovo preživela:

- Na sajtu video - napisala je Nataša Šavija uz ovaj snimak, a komentari su se neprestano nizali.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading