MILICA TODOROVIĆ POSVETILA TETOVAŽU NOVOM DEČKU? Šok objava pevačice sve ostavila BEZ DAHA, ukrasila zgodno telo (FOTO)

Autor:

Zabava

22.02.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je smuvala bivšeg manekenka odlučila se na drastičan korak!

MILICA TODOROVIĆ POSVETILA TETOVAŽU NOVOM DEČKU? Šok objava pevačice sve ostavila BEZ DAHA, ukrasila zgodno telo (FOTO)

Foto: Lazar Granić/Facebook, ATA Images

Nakon što je javnost saznala za vezu Milice Todorović i bivšeg manekena Lazara Granića, njih dvoje su postali predmet interesovanja mnogih. Milica je nedavno podelila sa svojim pratiocima da ju je novi izabranik iznenadio za Dan zaljubljenih, što je izazvalo veliku pažnju medija. Ova ljubavna priča postaje sve interesantnija za javnost, a fanovi su oduševljeni srećom koju pevačica pronalazi pored svog partnera.

Nekadašnja zvezda "Granda" je sada znenadila je svoje fanove objavom na društvenim mrežama gde je pokazala svoju novu tetovažu na donjem delu noge. Milica je istakla da je oduševljena novim crtežom na koži, a pratioci su, osim oduševljenja, pokazali interesovanje da li je mlada pevačica kreaciju na svom telu posvetila novom dečku.

Republika

Foto: instagram.com/milicatodorovicofficial

Milica Todorović uradila tetovažu

Inače, novi dečko Milice Todorović, Lazar Granić, postao je predmet interesovanja javnosti nakon što se saznalo za njegovu vezu sa popularnom pevačicom. Mediji su istraživali njegovu prošlost i saznali da je Lazar imao druženja sa poznatim ličnostima poput Emine Jahović i Dejane Živković. Takođe, šuška se da je bio u pregovorima za učešće u rijalitiju "Zadruga 2", a Luna Đogani, koja je i pobedila u pomenutoj sezoni, bila mu je žena iz snova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading