HVALA BOGU, PA NIJE ZATRUDNELA! Dejan Dragojević klinici za vantelesnu oplodnju DAO DOZVOLU da urade OVO - Dalila NA APARATIMA!

Autor:

Zabava

31.01.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević nikad suroviji prema bivšoj supruzi.

HVALA BOGU, PA NIJE ZATRUDNELA! Dejan Dragojević klinici za vantelesnu oplodnju DAO DOZVOLU da urade OVO - Dalila NA APARATIMA!

Foto: youtube.com/Republika TV,Youtube Zadruga Official

Dejan Dragojević ne može očima da gleda bivšu suprugu Dalili Dragojević, a to je i ovim potezom ponovo dokazao, kada je uništio zaleđene embrione.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Dejan Dragojević ne podnosi bivšu ženu Dalilu

Naime, Dejan i Dalila su tokom braka pokušavali da dobiju dete, međutim u tome nisu uspeli, a kako Dragojević sada smatra, dobro je što nisu dobili zajedničko dete. On je takođe objasnio da su išli na vantelesnu oplodnju, kao i da ga je klinika koja je čuvala njihove embrione nedavno kontaktirala.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Dalila Dragojević šokirana Dejanovim postupkom

- Ti i Dalila ste doživeli jednu tešku situaciju dok ste bili u braku, vi ste izgubili bebu, je l tako? - upitao je voditelj, međutim, Dejan je ovu priču odmah demantovao.

 - Pa nismo izgubili bebu. Mi smo išli na proces vantelesne oplodnje, Beta HCG (hormon koji pokazuje začeće ploda, još se naziva i hormon trudnoće prim. aut.) je skočila, međutim kroz par dana je pala, tako da se plod nije zadržao. Zaledili smo nekoliko embriona, pa mi je stigla bila poruka pre nekoliko meseci ta i ta klinika, u vezi embriona, da li će se koristiti ili ne, ja sam im poslao ma pržite to brenerom, znaš šta sam im sve napisao... Hvala bogu pa se nije desilo - rekao je Dejan u jednoj emisiji.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dejan Dragojević ne želi da čuje za bivšu ženu, uživa u novoj ljubavi

Inače, pobednik rijalitija "Zadruga 5", Dejan Dragojević nedavno je dobio poslovni angažman na jednoj domaćoj televiziji i postao voditelj, što ga je veoma obradovalo, ali došlo je vreme da stavi tačku na komentare i odgovori na brojna pitanja, koja su se ticala njegovog braka i razvoda od Dalile Dragojević.

 - Dalila je želela da zadrži moje prezime... Na početku sam se protivio i smetalo mi je, ali su mi kasnije objasnili da ona ima to pravo. Ja mogu da tražim da promeni, ali onda ona može ponovo da ga zatraži, tako je odlučila, sada me ne zanima - priznao je Dejan Dragojević u jednoj emisiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading