DA LI MOŽETE DA JE PREPOZNATE? Svi bruje o Sekinom novogodišnjem izdanju, šta je to OBUKLA? (FOTO)

Autor:

Zabava

01.01.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica na društvenim mrežama pokupila kritike zbog haljine koju je sinoć nosila!

DA LI MOŽETE DA JE PREPOZNATE? Svi bruje o Sekinom novogodišnjem izdanju, šta je to OBUKLA? (FOTO)

Foto: Instagram.com

Seka Aleksić više ne može da sakrije višak kilograma koji je dobila, a sudeći po kreacijama koje oblači na nastupima, i ne trudi se previše. Nakon što je pre godinu dana poslušala komentare fanova da treba da bude ona stara iz dvehiljaditih, kada je tresla na sceni "Granda", pevačica se izgleda previše opustila i zaigrala.

Naime, pevačica je za sinoćni doček Nove godine izabrala haljinu koja je izazvala brojne reakcija na društvenim mrežama, kao i njene šminka i frizura, zbog kojih su se mnogi zapitali da li je to uopšte ona. 

Društvene mreže bile su preplavljene slikama sa njenog sinoćnog nastupa, na kojem je po svemu sudeći bila sjajna atmosfera, ali se danas ipak više priča o njenom izgledu, a ljudi je nisu ni najmanje štedeli kad su joj upućivali različite kritike povodom izbora garderobe i šminke za najluđu noć u godini. 

Inače, Seka je jednom prilikom, kad je gostovala u emisiji "Magazin in", otkrila da ima problem sa gojaznošću, te da obožava da jede.

Ja metem, ja ne jedem! Kakav na jelu, takav i na delu! Meni je majka uvek govorila "da samo usisavam", ceo život samo jedem! Ima perioda kada više ne mogu da se sagnem od stomaka i tada smršam po 15 kilograma - rekla je Seka pre nekoliko meseci, a po svemu sudeći, sada je došla baš u tu fazu kada ne može da se sagne od viška kilograma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading