INCIDENT NA NASTUPU MARIJE ŠERIFOVIĆ U ZENICI! Neko iz publike je gađao PETARDAMA: Zbog kretena ćemo ovu situaciju završiti

Autor:

Zabava

01.01.2024

01:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećan kraj novogodišnjeg nastupa u Zenici

INCIDENT NA NASTUPU MARIJE ŠERIFOVIĆ U ZENICI! Neko iz publike je gađao PETARDAMA: Zbog kretena ćemo ovu situaciju završiti

Foto: MIOMIR MILIĆ, Tanjug/AP

Marija Šerifović


Novogodišnje veselje u Zenici je neočekivano uzelo drugačiji tok kada je popularna pevačica Marija Šerifović odlučila da prerano završi svoj nastup zbog uznemirujućeg incidenta.

Veče, koje je počelo u dobrom raspoloženju, brzo se pokvarilo kada je nepoznata osoba iz publike počela da baca petarde ka pozornici. Marija je hrabro reagovala i suočila se sa situacijom, izražavajući svoje razočaranje i frustraciju.

"Dragi, dobri ljudi, zbog kretena ćemo ovu situaciju završiti 15 minuta ranije. Ja sam sigurna da neko ko je u blizni te osobe zna ko je ona je pa je nađite i je*ite joj vi mater poslije, OK?", navela je Marija.



Marija Šerifović je donela tešku odluku da prekine svoj nastup, navodeći uznemiravajuće ponašanje jedne osobe iz publike. Njen čvrst stav protiv takvog ponašanja istakao je njenu posvećenost pružanju kvalitetnog nastupa i odbijanje da toleriše nepristojno ponašanje. Njen iskren i nepokolebljiv odgovor na incident pokazao je njenu predanost svom zanatu i poštovanje koje ima prema svojoj publici.

"To je sada manje važno. Šta hoću da kažem? Bila je čast i zadovoljstvo pevati ovih sat i 45 minuta za vas. Dugo mi se ova situacija nije desila. Praviću se da se nije desila. Sigurna sam da ni vi niste baš ponosni na to, ali hajmo to pustiti na stranu", kazala je.



Iako je došlo do nesrećnog prekida, Marija je uspela da završi veče dirljivom izvedbom svoje poslednje pesme "Nije ljubav to". Emotivni utisak njenog nastupa u susretu sa teškoćama ostavio je trajan utisak na publiku, služeći kao dokaz njenog profesionalizma i nepokolebljivog duha. Neočekivani preokret događaja dodao je gorki sloj na inače slavljeničko veče, ostavljajući kako pevačicu tako i njene fanove sa mešanim emocijama.


Nakon prekinutog nastupa, Marija Šerifović je iskreno podelila svoje misli, izražavajući zahvalnost za priliku da nastupa pred publikom uprkos nesrećnom završetku. Njena sposobnost da se suoči sa situacijom iskrenošću i ranjivošću resonirala je kod njenih fanova, koji su cenili njenu autentičnost i gracioznost pod pritiskom. Njen otpor u susretu sa teškoćama služio je kao snažan podsetnik na njenu nepokolebljivu posvećenost svom zanatu i svojoj publici.

Zaključno, novogodišnje veselje u Zenici je neočekivano uzelo drugačiji tok kada je Marija Šerifović suočila se sa uznemirujućim incidentom sa dostojanstvom i odlučnošću. Bez obzira na prerani kraj njenog nastupa, njen nepokolebljiv duh i profesionalizam su došli do izražaja, ostavljajući trajan utisak na sve prisutne

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading