ONE SU ZVEZDE IZ GOMILE: Željko Šašić ne priznaje pevačice koje je proizveo "Grand", udario direktno na njih tri (FOTO)

Autor:

Zabava

16.12.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker tvrdi da njihov put nije pravi put do uspeha!

ONE SU ZVEZDE IZ GOMILE: Željko Šašić ne priznaje pevačice koje je proizveo "Grand", udario direktno na njih tri (FOTO)

Foto: ATAImages

Folk pevač Željko Šašić ne priznaje muzičke karijere Tanje Savić, Aleksandre Prijović i Milice Pavlović zbog toga što su one, kako kaže, produkt "Grand" produkcije.

 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović obara rekorde po regionu, a Šašić joj osporava uspeh

 

Šašić je priznao da je od prvog dana bio skeptičan kada bi ga pitali koja mlada pevačica ima potencijala da bude velika zvezda. Danas kada pogleda karijere Milice Pavlović, Prije ili Tanje Savić, koje su uspele da izgradile imena, imaju hitove, koncerte i karijere, on i dalje nema lepo mišljenje o njima, već ih naziva zvezdama iz gomile.

 

Foto: Republika

Tanja Savić takođe nije zvezda po ukusu Željka Šašića


- Sve one su ''Zvezde Granda''. Nažalost, sve se to proizvodi u "Grandu". Znaš, ono, sve su to neke audicije. One nisu prošle dril koji je prošla moja generacija. To nije za poređenje. One imeju taj put - "šta ćemo mi jadne, to je naš jedini put". To nije jedini put. Ja kada sam bio anoniman pevač, o meni se uveliko pričalo u gradu, a bio sam anoniman. Ja ne znam da li se o njima pričalo iz njihovih tamo mesta, odakle su one - iskreno je rekao Šašić za naš portal, a onda pripretio da ga više nikada ne pitamo za ove pevačice.

 

Foto: Instagram.com

I Milica Pavlović zakazala Arenu, ali Željko smatra da to nije merilo uspeha

 

- Nemojte to da me pitate više nikada. Ispada da ja nešto negiram, a to je moja privatna stvar. Jesam ja kompetenat, ali to je moja privatna stvar. Ovo je meni sve nekako na gomili i onda se iz te gomile neko izrodi. I onda to bude neka dobrostojeća, koja dobro izgleda. Ne bih da poredim njihovo i moje vreme. Ja sam dete stare Jugoslavije, moji kriterijumi su malo širi i malo strožiji - zaključio je poznati foleker.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading