PEVAČICA GRANDA IZAŠLA IZ ILEGALE: Preko noći je nestala, a DANAS Silvija Nedeljković izgleda potpuno drugačije!

Autor:

Zabava

14.12.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Silvija Nedeljković danas izgleda potpuno drugačije!

PEVAČICA GRANDA IZAŠLA IZ ILEGALE: Preko noći je nestala, a DANAS Silvija Nedeljković izgleda potpuno drugačije!

Foto: TikTok

Nekadašnja učesnica takmičenja "Zvezde Granda", Silvija Nedeljković, nedavno je iznenadila javnost izlaskom iz medijske ilegale nakon višegodišnje pauze. Njeno prvo pojavljivanje na društvenim mrežama, tačnije na platformi TikTok, izazvalo je veliku pažnju i pozitivne reakcije kod publike koja ju je nestrpljivo očekivala.

 

Otvaranjem naloga na TikToku, Silvija je uspostavila direktnu komunikaciju sa svojim fanovima, ispunjavajući njihove muzičke želje i pevajući pesme koje su tražili u komentarima. Ova interakcija između pevačice i publike rezultirala je lavinom pozitivnih komentara i podrške. Mnogi su primetili da se Silvija dosta promenila od poslednjeg javnog pojavljivanja, a posebno je privukla pažnju svojom kratkom plavom kosom. Ipak, njen prepoznatljivi glas odmah je osvojio srca fanova i postao viralan u kratkom vremenskom periodu.

Foto: TikTok

Silvija Nedeljković TikTok

 

Nakon što je neko vreme provela van medijskog sveta, Silvija se vratila sa novim izgledom i energijom, što je izazvalo interesovanje javnosti. Nakon braka sa poznatim golmanom i selidbe u inostranstvo, pevačica je odlučila da se posveti drugim životnim prioritetima. Međutim, njen povratak na scenu putem društvenih mreža Instagram i TikTok pokazuje da je i dalje prisutna u svetu muzike i spremna da obraduje svoje fanove.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading