VAPAJ ZA POMOĆ ALEKSANDRA KODIĆA NIKO NIJE ČUO! Ove objave preminulog sina poznatog harmonikaša LEDE KRV U ŽILAMA!

Autor:

Zabava

30.10.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Kodić, sin Mirka Kodića, preminuo je u snu.

VAPAJ ZA POMOĆ ALEKSANDRA KODIĆA NIKO NIJE ČUO! Ove objave preminulog sina poznatog harmonikaša LEDE KRV U ŽILAMA!

Foto: Privatna arhiva

Aleksandar Kodić

Sin Mirka Kodića, Aleksandar Kodić, preminuo je u snu, a porodica još uvek ne dolazi sebi od šoka. Njegova majka Jasna nema je od bola, a rodbina i prijatelji je ni na trenutak ne ostavljaju samu. Ono što izaziva potpunu jezu, jesu neke od poslednjih objava na društvenim mrežama pokojnog Kodića.

Republika

Foto: E-Stock_caslav_vukojicic

Mirko Kodić

Naime, Kodićeve objave na društvenim mrežama govore da je bilo dana kada se nije osećao dobro, što je za naš portal potvrdila i njegova prva komšinica "Poslednjih dana se Aleksandar žalio da se ne oseća dobro, ali ništa nije slutilo na ovo" , rekla je ona izmeđuostalog. Zbog ove objave svi se pitaju da li je hteo nešto da kaže, te da li je ovo bio njegov vapaj za pomoć, koji niko nije razumeo.

Foto: Društvene mreže

Aleksanadr Kodić Fejsbuk

 

 

- Paranoja...Više ništa ne znam, pojma ....- stajalo je na Kodićevom zvaničnom profilu.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksanadr Kodić

Ispod ove objave mnogi su se pitali da li je Aleksandra nešto mučilo, a nikom nije pričao o tome, ili je samo citat koji je objašnjavao njegovo trenutno raspoloženje.

Inače, kako smo uspeli da saznamo Aleksandar je bio omiljen u društvu, a kolege za njega imaju samo reči hvale. Porodica još uvek čeka nalaz obudkcije, a njegov najbolji prijatelj kaže da je moguće da će sahrana biti u sredu.

Republika

Foto: Društvene mreže

Aleksanadr Kodić

Sahrana bi najverovatnije trebalo da se održi u sredu. Znate da je policija naložila obdukciju, pa dok se sve sredi, ispita, završi, po našem proračunu bi to trebalo da bude sreda. Porodica bi volela da to bude u strogoj privatnosti, jer Aca nije želeo da bude deo javnosti - govori najbolji prijatelj Kodića za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading