"BOŽE ŠTO NE UZE MENE, A NE NJEGA" Reči Mirka Kodića upućene preminulom sinu RAZARAJU DUŠU, zapomagao od bola

Autor:

Zabava

28.10.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Mirka Kodića, Aleksandar Kodić, iznenada je preminu u svom stanu u snu.

"BOŽE ŠTO NE UZE MENE, A NE NJEGA" Reči Mirka Kodića upućene preminulom sinu RAZARAJU DUŠU, zapomagao od bola

Foto: E-Stock_caslav_vukojicic, Printscreen

Aleksandar Kodić (30), sin legendarnog harmonikaša Mirka Kodića, preminuo je tokom noći između petka i subote. Kako saznajemo, Aleksandar je preminuo u snu, a uzrok smrt i dalje nije poznat. Kodićeve reči upućene sinu razaraju dušu, a kako saznajemo harmonikaš je loše.

Republika

Foto: printscreen

Aleksandar Kodić

Ova tragedija razorila je poznatog harmonikaša, kojem je pozlilo kad je saznao da mu je sin preminuo, te su mu prijatelji pružili prvu pomoć. Kada smo pozvali Kodića, on je za naš list samo kratko prokomentarisao da nije u stanju da priča, dok smo od njegovog prijatelja saznali kakav su odnosi imali otac i sin.

Republika

Foto: E-Stock_caslav_vukojicic

Mirko Kodić

-  Mirku je pozlilo, samo je vikao: "Bože, što ne uze mene, a ne njega" i samo se sručio od bola. To je bilo baš neprijatno, čovek nije mogao da priča od šoka i tuge. Suze, jecaji koje sam čuo, baš je bilo jezivo. Nedajbože nikome da izgubi dete. Njih dvojica su bili vezani jedan za drugog, imali su lep odnos, ovo je baš velika tragedija. Ne bih više ni mogao da pričam, razumete me sigurno, ovo su teški trenuci, treba da budemo sad svi zajedno - rekao je Kodićev prijatelj za naš list. 

Republika

Foto: Ilustracija: Shutterstock, republika

Mirko Kodić

Podsećamo, da je Kodićev sin je pronađen u stanu mrtav, nakon čega su, kako saznaje Republika, policija i Hitna pomoć izašle na lice mesta. U stanu je konstatovano da je Aleksandar Kodić preminuo, ali, kako dalje saznajemo, policija je ipak naložila da se obavi obdukcija da bi se ustanovio pravi razlog smrti harmonikaševog sina.

Vest o iznenadnoj smrti sina čuvenog harmonikaša šokirala je celokupnu estradu, koja saoseća sa Kodićevim bolom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading