BIO JE VATRENI NAVIJAČ CRVENE ZVEZDE OD MALIH NOGU: Privatne fotografije preminulog Aleksandra Kodića govore o njegovoj NAJVEĆOJ LJUBAVI!

Autor:

Zabava

29.10.2023

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Kodić navijao je za Crvenu Zvezdu i nijednu utakmicu nije propustio.

BIO JE VATRENI NAVIJAČ CRVENE ZVEZDE OD MALIH NOGU: Privatne fotografije preminulog Aleksandra Kodića govore o njegovoj NAJVEĆOJ LJUBAVI!

Foto: republika, printscreen

Vest da je sin harmonikaša Mirka Kodića, Aleksandar Kodić pronađen u stanu mrtav pogodila je čitav region. Naime, policija je izašla na lice mesta, kako saznaje Republika, gde su ustanovili smrt u snu, ali je ipak izdato zvaničan nalog da se uradi obdukcija, kako bi se ustanovio pravi razlog ove tragedije. 

Republika je sada došla u posed privatnih fotografija Kodića, koji je iznenada preminuo. Poznato je da je mladi Kodić bio konobar u jednom prestižnom kafiću i restoranu, a kako smo uspeli da saznamo, među kolegama je bio baš voljen. Takođe, Aleksandar je bio veliki fan Crvene Zvezde od malena i gotovo nijednu utakmicu nije propustio, što je dokazao fotografijama sa istih.

Republika

Foto: republika

 

 

Inače, mladi Kodić nikada nije želeo preterano da se eksponira, pa su mu i društvene mreže uglavnom "zaključane".

Inače, Mirko Kodić je tokom jučerašnjeg dana završio u bolnici, nakon što mu je pozlilo. Za Republiku su se oglasila mnoge Kodićeve kolege sa estrade, koje su bile šokirane tužnom istinom da je harmonikaša napustio naslednik. 

Republika

Foto: republika, printscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading