KODIĆEV SIN SE BORIO SA OVIM PROBLEMOM PRED TRAGEDIJU: Otkrivamo šta se dešavalo sa Aleksandrom, OVO je krio od svih!

Autor:

Zabava

28.10.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo sa kojim problemom se borio Aleksandar Kodić!

KODIĆEV SIN SE BORIO SA OVIM PROBLEMOM PRED TRAGEDIJU: Otkrivamo šta se dešavalo sa Aleksandrom, OVO je krio od svih!

Foto: shutterstock, Printscreen

Vest da je sin harmonikaša Mirka Kodića, Aleksandar Kodić pronađen u stanu mrtav pogodila je čitav region. Naime, policija je izašla na lice mesta, kako saznaje Republika, gde su ustanovili smrt u snu, ali je ipak izdato zvaničan nalog da se uradi obdukcija, kako bi se ustanovio pravi razlog ove tragedije. 

Foto: printscreen

Aleksandar Kodić

 

Republika je stupila u kontakt sa Aleksandrovim kolegom, koji nam je otvorio dušu. U ispovesti za naš portal progovorio je o danima koje je proveo sa Kodićem. Pored toga, budući, kako govori prijatelj, nije bio problematičan, niti se žalio, a da osmeh sa lica nije, imao je jedan problem sa kojim se suočio. 

Foto: E-Stock_caslav_vukojicic, Printscreen

Mirko Kodić i Aleksandar Kodić

 

- Nikada mi se nije požalio da je u problemima, jednom je samo zaplakao, ali to je bilo nešto ljubavno, nije bilo ništa strašno. Bio je strašno emotivan, a znate kakvi su da kažem ljubavni problemi. Bio je duša od čoveka, drugarčina, vredan momak - istakao je Aleksandrov prijatelj za Republiku, te dodao:

- Imao je toliko planova, nije fer da ovako završi. Napredovao je na svakom polju, bio je zajebant. Ne znam šta više da kažem, ne mogu da poverujem da se više nikada nećemo videti. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nena

28.10.2023 22:36

Sram vas bilo, ne pisite gluposti, pustite ljude na miru