POZLILO MIRKU KODIĆU: Nakon gubitka sina, harmonikašu se SLOŠILO!

Autor:

Zabava

28.10.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika saznaje nove detalje!

POZLILO MIRKU KODIĆU: Nakon gubitka sina, harmonikašu se SLOŠILO!

Foto: E-Stock_caslav_vukojicic

Sin poznatog harmonikaša Mirka Kodića, Aleksandar Kodić preminuo je iznenada, a policija ga je pronašla u stanu, nakon čega je naloželo da se uradi obdukcija. Kako saznaje Republika, Mirku je pozlilo, nakon što je čuo vest da mu je sin preminuo, a njegov prijatelj nam je ispričao detalje dramatične situacije, usled ove ogromne tragedije. 

Foto: republika

Mirko Kodić

 

- Mirku je pozlilo kada su mu javili. To je bilo baš neprijatno, čovek nije mogao da priča od šoka, baš se zaledio. Suze, jecaji koje sam čuo, baš je bilo traumatično. Njih dvojica su bili baš vezani jedan za drugog, imali su prelep odnos, jedna normalna, zdrava porodica, ovo je baš velika tragedija. Ne bih više ni mogao da pričam, razumete me sigurno, ovo su teški trenucima, treba da budemo sad svi zajedno - rekao je Kodićev prijatelj za Republiku. 

Foto: shutterstock, Printscreen

Aleksandra Kodić preminuo

 

Pokojnog sina Aleksandra, Mirko Kodić dobio je u prvom braku. Kodićev sin svojevremeno je bio  zaposlen kao barmen u jednom restoranu na Vračaru, koji se nalazi u blizini Hrama Svetog Save i u vlasništvu je proslavljenog srpskog košarkaša Dejana Bodiroge.

Tačno je da Aleksandar radi kao barmen kod košarkaša Dejana Bodiroge u ekskluzivnom restoranu na Vračaru. Ponosan sam na njega koliko je dobar i vredan - izjavio je Kodić svojevremeno za  medije. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading