NEĆETE VEROVATI ČIME SE BAVILA BARBARA BOBAK: Studirala je programiranje, a ovako se odlučila za muzičke vode!

Autor:

Zabava

28.10.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barbara Bobak je jednom prilikom otkrila koji je fakultet završila, i koji su to poslovi koje je radila pre nego što je počela da se bavi pevanjem.

NEĆETE VEROVATI ČIME SE BAVILA BARBARA BOBAK: Studirala je programiranje, a ovako se odlučila za muzičke vode!

Foto: republika

Barbara Bobak, atraktivna pevačica koja je nedavno bila u centru pažnje zbog svoje veze sa kolegom Darkom Lazićem, otkrila je javnosti neke do sada nepoznate detalje iz svog života. Naime, pre nego što je postala poznata, Barbara je imala uspešnu karijeru u drugoj oblasti.

- Potičem iz jedne obične, normalne porodice. Bila sam vukovac u osnovnoj školi, odlikaš u srednjoj, gimnaziji. Dugo sam radila kao kopirajter za jednu australijsku firmu jer sam se trudila da već od 18. godine ne budem roditeljima na teretu i postanem samostalna. Radila sam i u jednoj teretani pre nego što sam počela da pišem te članke na engleskom jeziku - rekla je ona i dodala:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Barbara Bobak

- Želja za pevanjem se javila slučajno kada sam videla objavu na društvenim mrežama jedne drugarice koja je pevačica. Ja sam uvek lepo pevala, ali sam se stidela i snebivala da pevam pred drugima. Sedela sam u tom momentu sa drugarima sa fakulteta kada sam to videla. Inače, studirala sam programiranje - pričala je Barbara, pa nastavila priču:

- Radili smo neku algebru koja mi je išla katastrofa i samo sam rekla: "Ne znam šta ja radim ovde, odoh da se oprobam kao pevačica, pa kako mi krene!". Brzo sam počela da radim svadbe i kulturica-svirke. Pročulo se za mene, da li zbog harizme, da li zbog pevanja, ali svakom se dopalo nešto drugo - ispričala je Barbara za "Alo".

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Barbara Bobak

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading