AMIDŽIČ SE JAVNO OBRATIO SVOJOJ DEVOJCI: Mina ostala nema na ove reči, palo PRIZNANJE poznatog voditelja! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

16.10.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavlje u domu Ognjena Amidžića i njegove nove devojke, Mine Naumović!

AMIDŽIČ SE JAVNO OBRATIO SVOJOJ DEVOJCI: Mina ostala nema na ove reči, palo PRIZNANJE poznatog voditelja! (FOTO)

Foto: ATAImages, Instagram.com/callmenaumi

Voditelj Ognjen Amidžić već izvesno vreme uživa u ljubavi sa koleginicom Minom Naumović, a sada joj se i javno obratio, podelivši njihovu zajedničku fotografiju sa još jednog putovanja.

Naime, lepa Mina, koja je inače u drugom stanju, danas slavi rođendan, a Amidžić joj je na društvenoj mreži Instagram javno uputio čestitku sa rečima koja topi i najhladnija srca, te priznao da je ona žena njegovog života.

Republika

Foto: instagram.com/ognjenamidzic

Ognjen Amidžić i Mina Naumović instagram

- Srećan rođendan, Mina! Najlepšoj i najboljoj ženi na svetu želim sve što i sebi - napisao je voditelj u okviru svoje objave, te tako oduševio svoje pratioce na pomenutoj socijalnoj platformi.

Inače, voditelj Ognjen Amidžić nedavno je potvrdio radosnu vest da on i njegova izabranica i koleginica, Mina Naumović, čekaju bebu, te da će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja. Kako je otkriveno nakon srećnih vesti, popularni par je već zakazao venčanje, a Mina se nedavno oglasila i otkrila kako se oseća.

Što se tiče trudnoće, ništa nije kao na reklami, sve lažu. Jedno oko vam je na čelu, drugo na ramenu, sve vreme. Do porođaja samo stare slike - napisala je Mina u svojoj objavi.

Republika

Foto: Instagram.com/callmenaumi

Mina Naumović instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
sedi1

16.10.2023 16:07

....najlepša.....? Sa ovakvi ustima,.... očekujem da ti uzvrati komplimentom da imaš najepši nos,...to bi bilo tako normalno.....