UČESNIKU ZVEZDE GRANDA UMRLI OTAC I MAJKA: Tragedija otkrivena uživo u programu, Ceca prolila more suza (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

13.10.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravična sudbina koja ledi krv u žilama!

UČESNIKU ZVEZDE GRANDA UMRLI OTAC I MAJKA: Tragedija otkrivena uživo u programu, Ceca prolila more suza (FOTO)

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Osim što takmičari u "Zvezdama Granda" svojim nastupima i talentom znaju da oduševe žiri, takođe ih i rastuže svojim životnim pričama. Tako je jednom prilikom Svetlana Ceca Ražnatović prolila suze na snimanju zbog tragične priče učesnika muzičkog takmičenja Bojana Ilievskog iz Severne Makedonije.

Naime, on je izvođenjem numera "Sin", Šerifa Konjevića, i "Pesma," Šabana Šaulića, osvojio simpatije žirija koji ga je nagradio sa šest glasova. Tada se najviše obradovala Bojanova baka koja se emotivnim rečima obratila Saši i članovima žirija iz čuvene "sobe emocija".

- Ja sam mu baka sa majčine strane. On nema ni oca ni majku, ja sam mu jedina podrška. Umrli su mu i otac i majka - rekla je tada sa knedlom u grlu, nakon čega nije mogla da zaustavi suze, a i Bojanu se steglo grlo, te su mu suze same krenule.

- I Ceci su krenule suze. Specifična je situacija, ali Bojane, vidi, "Zvezde Granda" su jedna velika porodica, prema tome dobio si tu jednu veliku porodicu, mnogo prijatelja, trudi se i čestitamo ti što si prošao u drugi krug - objasnio je Popović tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading