DRAMA KOD DŽEHVEROVIĆKI! Teodora ZAPENILA zbog mame Goce, izbila SVAĐA u porodičnom domu?

Autor:

Zabava

13.10.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović pobesnela zbog majke!

DRAMA KOD DŽEHVEROVIĆKI! Teodora ZAPENILA zbog mame Goce, izbila SVAĐA u porodičnom domu?

Foto: printscreen/RTV Pink

Pevačica Teodora Džehverović jako se iznervirala zbog dugog jezika svoje majke i ne razume zašto je Gordana Džehverović morala da priča na temu njenog dečka Matica Rebeca kada ona uspeva da ostane nema na sva nagađanja o svom ljubavnom životu. 

Naime, još u junu krenule su priče da je Teodora zaljubljena u nekog košarkaša pošto je viđenja u Areni na utakmici Partizana, sa slovenačkom Cedevitom, a kada je u avgustu objavila svoje slike sa jahte na kojoj je i Matic bio svima je jasno da se među njima nešto dešava.

Foto: Instagram.com/teodora, instagram.com/maticrebec

Teodora Džehverović i Matic Rebec

 

Sve to sada pokavrila je mama Džehva koja se javno pohvalila da Teodora ima novog dečka. Ona je ispričala kako joj je ćerka otputovala u Sloveniju kod košarkaša i još dodala da je Matic mnogo fin dečko, ali da će videti šta će biti od toga. Istina, Goca je hvalila i Nina Čelebića na početku, jer dok nekog Teodora voli, voli ga i Goca. Po njenoj proceni, Matic je do sada najozbiljnija ćerkina veza, ali Teodora će sama odlučiti za koga će se udati i kada. 

Foto: ATAImages, Instagram/Printscreen

Teodora Džehverović i Nino Čelebić

 

Inače, priča se da je Teodora Džehverović novog dečka prva startovala pošto da je zapazila na jednoj utakmici, raspitala se ko je i iste večeri ga zapratila na Instagramu. On joj je uzvratio i poslao poruku u kojoj je hvalio njeno pevanje i lepotu i napisao da mu je jedna od omiljenih srpskih pevačica. Posle mesec dana dopisivanja dogovorili su se da izađu na večeru i tako je počelo, piše Svet. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading