"IMAM MALU TREMU..." Prija se oglasila pred izlazak na binu, nije mogla ni da sanja šta će joj se desiti!

Autor:

Zabava

13.10.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako je Aleksandra Prijović govorila na samom početku svoje karijere.

"IMAM MALU TREMU..." Prija se oglasila pred izlazak na binu, nije mogla ni da sanja šta će joj se desiti!

Foto: ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović imala je samo 17 godina kad je poželela da postane pevačica. Ona je verovala da će u tome uspeti jednog dana, o čemu svedoče njene reči pre nego što je postala poznata i izgradila veliku karijeru u muzičkim vodama. 

Tada sedamanaestogodišnja Aleksandra snimila je video u kom se predstavila pred početak takmičenja i otkrila da je od malih nogu maštala da bude pevačica.

- Profesionalno se bavim pevanjem oko 3 godine otkada sam snimila svoje dve pesme. Kao mala sam sanjala da postanem pevačica i zato sam se prijavila za ‘Zvezde Granda’ - govorila je Prijovićka, a onda dodala: 

- Imam malu tremu, ali verovatno će kao i prošle godine kad stanem na scenu ta trema nestati.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Aleksandra Prijović

Ona je posle toga zapevala čuveni hit "Imam jedan život" svojim prepoznatljivim glasom, a mnogi komentarišu da joj se čuvena boja do dana današnjeg nije izmenila. 

Podsećanja radi, Aleksandra Prijović našla se na meti osuda našed naroda kada je navela da ne želi da bude "srpska pevačica", već "pevačica svih".

Vaspitana sam tako da, u koju god državu odem, najvažnije bude kakav je neko čovek. Svaka država je za mene posebna. U Bosni volim da slušam sevdah, kad sam u Hrvatskoj pustim Olivera Dragojevića, u Zagrebu imam omiljeni restoran u koji volim da odem. S obzirom da se sve ovo događa u Hrvatskoj je nekako... Ja sam odrasla ovde. Mislim da su ljudi koji to znaju ponosni na mene. Pogotovo oni koji su sa mnom išli u školu i družili se. Kad negde pročitam "srpska pevačica", ja bih to izbacila. Ne volim da kažem da sam bilo čija, ja sam pevačica svih i volim sve. Ne želim da me iko prisvaja i govori "samo naša". Gde god da dođem, publika me super dočeka i osećam se kao da sam odrastala u svakoj od tih država - rekla je Prija i izazvala gnev svojih srpskih fanova, koji su je i proslavili, s obizirom da je muzičku karijeru započela upravo "kod nas".

Republika

Foto: ATAImages

Aleksandra Prijović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading