ISTINA O RASPADU DESINGERICE I PLJUGICE: Reperi ZARATILI na krv i nož, a OVAJ detalj niko nije znao!

Autor:

Zabava

10.10.2023

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desingerica priznao zašto je stavio tačku na saradnju i prijateljstvo sa Luletom Pljugicom!

ISTINA O RASPADU DESINGERICE I PLJUGICE: Reperi ZARATILI na krv i nož, a OVAJ detalj niko nije znao!

Foto: ATA Images

Kontroverzni reper Dragomir Despić poznatiji kao Desingerica večerašnji je gost u emisiji ,,Amidži šou", a voditelj Ognjen Amidžić upitao ga je o odnosu i prekidu saradnje sa Luletom Pljugicom

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Desingerica Amig show

 

- Upoznao je neke druge ljude, koji nisu bili tu kad je bio niko, a poznavao ih je, sad su odjednom tu, ceo gas. Ja nemam ništa protiv, ali imam protiv ako se zajedno dajemo u to, onda zajedno guramo priču i te stvari, a ne da je ja guram! - rekao je Desingerica i dodao:

Foto: ST/Dragan Kadić

Lule Pljugica

 

- Možda je problem što sam ja forsirao tog dečka da bude nešto što nije, a opet, znaš kako... Neko to možda ne može da isprati, pratio je neko vreme, dok se nije zaljubio i tako neke stvari. Onda prestaje guranje gasa, tih pesama, gasiranje to. Očigledno se zaljubio, to se njemu već dešavalo ranije. Ali onda kažeš u tom trenutku da ne možeš da ispratiš, jer hoćeš neke druge stvari. Ja sam prešao preko mnogo toga, a sada se budim i vidim da je neki dogovor koji je postavljen, se ne poštuje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading