PREKRŠEN JE DOGOVOR, KRVARIO SAM ZA NJEGA: Desingerica prvi put progovorio o RASPADU sa Pljugicom, otkrivena STROGO ČUVANA tajna!

Autor:

Zabava

10.10.2023

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desingerica progovorio u Amidži šou o svađi sa Pljugicom!

PREKRŠEN JE DOGOVOR, KRVARIO SAM ZA NJEGA: Desingerica prvi put progovorio o RASPADU sa Pljugicom, otkrivena STROGO ČUVANA tajna!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Kontroverzni reper Dragomir Despić poznatiji kao Desingerica večerašnji je gost u emisiji ,,Amidži šou", a voditelj Ognjen Amidžić upitao ga je o odnosu i prekidu saradnje sa Luletom Pljugicom

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Desingerica o Pljugici u Amig show

 

- Emotivno sam pogođen i razočaran, jer te stvari koje su iznete, kao prosečan građanin, kad gledaš tako nešto, ti ćeš reći: ,,Šta, rekao je da idu solo, neće da snimaju više zajedno". Dolazimo do toga da ja nisam verovao u tome, jer sve je ovo biznis i u tom biznisu postoje određeni dogovori, poštovanje i nešto, u tim stvarima nije trebalo da se priča. To se dešava već neko vreme, o tome ne treba da se priča, jer je to dogovor sa našim menadžmentom - priča Desingerica, pa nastavlja:

 

- To je deseti dogovor po redu, nije se ništa ispoštovalo. Ja ne mogu da verujem, da uzmeš, zarad nekih pregleda, i nekog gasa, da uzmeš i prodaš dogovor. Da kreneš da pričaš o solo karijerama, a nastupamo još zajedno. Mene te stvari mnogo peku, ja sam goreo mesecima, i to zarad nekih pregleda. Ja sam za tog dečka stavljao ruku u vatru, bez i jednog interesa. Ali to se njemu dešavalo i ranije, prethodnim nekim biznisima, pogotovu da se to priča kroz smeh, skidanje majice. To nisi ti. Ja sam se trudio ispočetka da stvorim gas.

Desingerica je potom nastavio o odnosu sa svojim sad već bivšim saradnikom Luletom:

- Ja sam mnogo krvario i da se ne rade neke stvari, da se ne bude fejk u ovome što se radi. I opet, ako si već došao do nekih stvari, o kojima ne treba da pričaš, mene zove 300 ljudi, pitaju me šta je to, kao svi znaju, neka znaju i 200 ljudi, ali prosečan pregled je milion, oni ne znaju. Ako se već ide u tom smeru, da se priča o tome, da se ponovo prekršio dogovor, onda se priča kako jeste. Ne kažeš onda da postoji neko zasićenje, zato što ta dva i po meseca nisi bio sa ekipom, nego si bio sa drugom određenom osobom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading