POJAVIO SE SNIMAK KSENIJE PAJČIN KOJI JE SVE ŠOKIRAO: Pevačica HISTERISALA po kolima, nije mogla da dođe sebi od besa! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.09.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ksenija Pajčin uvek je bila poznata po svom temperamentu!

POJAVIO SE SNIMAK KSENIJE PAJČIN KOJI JE SVE ŠOKIRAO: Pevačica HISTERISALA po kolima, nije mogla da dođe sebi od besa! (VIDEO)

Foto: TikTok printscreen

Pevačica Ksenija Pajčin bila je poznata po svom temperamentu, kao i da nikada nije imala dlake na jeziku, tako je sada ponovo postao viralan snimak iz emisije ,,Nemoguća misija". Jedna od dramatičnijih emisija, budući da je Ksenija tada imala za zadatak da u kineskom restoranu pojede meso, za koje joj je kasnije ,,prodata" priča da je bilo od psa.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Ksenija Pajčin

 

To je Kseniju iznerviralo, da je počela da besni u kolima, dok joj nisu javili da je u pitanju samo šala. 

- Koje pse peku? Nemoj da im j*bem mater, ne postoji šansa da ti neko stavi psa da jedeš! Gde živimo bre?! Je l' ste vi normalni? Šta se bre vi palite! Skloni mi tu mesurdi, smrdi! - urlala je Ksenija. 

 

 

Ksenija Pajčin, poznata i kao Xenia, bila je srpska pop pevačica i plesačica. Rođena je 3. decembra 1977. godine u Beogradu. Karijeru je započela kao plesačica u diskotekama, a potom je postala članica grupe "The Duck". Sa hitom “Dačo, volim te”, grupa je postigla popularnost među mlađom publikom širom Srbije, a Ksenija je skrenula pažnju na sebe. Ksenija je nastavila solo muzičku karijeru i privukla pažnju plesom i odevnim kombinacijama. Bila je vlasnica plesne škole u Beogradu. Nažalost, Ksenija Pajčin preminula je 16. marta 2010. godine.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading