NUĆIJU SE SLOŠILO USRED EMISIJE! Odmah se uhvatio za glavu i počeo da crveni, hoće u KREVET sa ovom pevačicom (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.09.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Lično sa" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

Nakon Mihajla Veruovića Vojaža, u novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovao je popularni treper Igor Panić Nući, koji već godinama unazad važi za jedno od najpopularnijih izvođača na domaćoj muzičkoj sceni. On se pred našim objektivom upisao u leksikon i odgovorio na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju njegove verne fanove.

Kako je Nući otkrio u iskrenom razgovoru, svoje prve simpatije se seća zbog pokojne bake, koja je napravila uspomenu koju i dan-danas čuva.

- Sećam se, kako ne... Moja pokojna baka je napravila fotografiju na analognom aparatu i to je bio moj prvi poljubac u životu, sa komšinicom Anom. Tako da i dalje imam tu čuvenu fotku svog prvog poljupca. Prva veza mi je bila u srednjoj školi, kao i tuča i pijanstvo, sve se desilo prve godine srednje škole - otkriva treper, te priznaje da već godinama nije išao u bioskop.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Igor Panić Nući u emisiji "Lično sa"

- Imao sam skoro gnojnu anginu, pa sam gledao kod kuće neke filmove, ali se od te agonije u kojoj sam bio zbog antibiotika, infuzije i injekcije ne sećam nijednog. U bioskopu sigurno nisam bio nekoliko godina - priznaje Nući.

Panić nam je otkrio i da bi, da nije postao muzički izvođač, verovatno doživotno ostao sportista, jer se svojevremeno aktivno bavio fudbalom, kao i planiranjem, u čemu je bio i više nego uspešan.

- Bio sam dobar sportista i mislim da bih bio dobar u tome, što se možda ne bi reklo zbog mog trenutnog izgleda (smeh). Bio sam u formi, trenirao sam planiranje 12 godina i paralerno sa tim sam išao na fudbal sedam godina. Sa tim aplinizmom sam dosta daleko dogurao. To nije toliko popularan sport, sećam se da sam uvek bio najmlađi u svim tim akcijama. Prestao sam time da se bavim sa nekih 18-19 godina, postalo mi je dosadno, bio sam u toj svojoj prvoj vezi, zanimale su me neke druge stvari. Ne kajem se, srećan sam što sam ovde gde jesam - ističe treper.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Igor Panić Nući u emisiji "Lično sa"

Sa Nućijem smo odigrali i igricu "3 pa 1", u kojoj je morao da izvlači papiriće sa imenima trenutno najpoznatijih pevačica na našoj javnoj sceni, te izabere sa kojom bi imao s*ks, ušao u brak ili joj dao - korpu!

- Au, Bože, šta sam izvukao! Uh, čoveče... Zamisli, izvukao sam Mahrinu i Breskvicu, bivša devojka od Henija i biša devojka od Vojaža i - Emu Radujko! Mislim da ćemo za nju najlakše... (smeh) Breskvici ide korpa, jasni su razlozi, iz poštovanja prema Vojažu, ali Heni je moj brat, da ja budem sa Mahrinom u braku, on bi znao da je to samo iz koristi, razumeli bi situaciju (smeh). A Ema Radujko... Ona je top, a vi kako hoćete, ovo je s*ks - priznaje kroz smeh popularni izvođač u emisiji "Lično sa", a šta nam je još otkrio u iskrenim odgovorima, pogledajte u video prilogu na vrhu teksta.

Republika

Foto: Instagram.com

Ema Radujko

Podsećanja radi, popularni treperi Mihajlo Veruović Vojaž i Igor Panić Nući najavili su svoj prvi solistički koncert koji će se održati 6. oktobra u Hangaru, Luka Beograd, a na velikoj sceni se neće naći sami, te će se pod sloganom događaja “Nucci x Voyage & friends: Balkan daje sve” pojaviti i njihove brojne kolege.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading