SEKA SE UTROSTRUČILA: Na Instagramu riba, uživo ko trokrilni orman: Ja metem, ne jedem!

Autor:

Zabava

16.09.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ima perioda kada više ne mogu da se sagnem od stomaka", kaže folkerka!

SEKA SE UTROSTRUČILA: Na Instagramu riba, uživo ko trokrilni orman: Ja metem, ne jedem!

Foto: Instagram

Seka Aleksić više ne može da sakrije višak kilograma koji je dobila, a sudeći po kreacijama koje oblači na nastupima, i ne trudi se previše. Nakon što je pre godinu dana poslušala komentare fanova da treba da bude ona stara iz dvehiljaditih, kada je tresla na sceni "Granda", pevačica se izgleda previše opustila i zaigrala.

Naime, na jednom od poslednjih nastupa Seka je obukla usku, crnu haljinu, s ogromnim izrezima, koji nikako nisu išli u prilog njenoj podgojenoj figuri, dok je u istoj kombinaciji postavila i sliku na Instagramu, gde se provukla kroz filtere.

Republika

Foto: Instagram.com

Seka Aleksić na Instagramu

- Publika u prvim redovima bila je zabezeknuta kada je videla kako Seka izgleda uživo. U prvi mah su mislili da je neka druga pevačica izašla na scenu, a onda, kada je počela da peva, bilo im je jasno da je to zapravo ona.

Ispod snimka na kojem se jasno vidi koliko je Aleksićka nabacila kilograma, mogli su se naći brojni komentari na račun njenog izgleda.

"Pa ona se utrostručila", "Na Instagramu je riba, a uživo kao trokrilni orman", "Žena izgleda jedro i zdravo", "Seka je ovako prava bomba", "Ne kapiram šta joj znači da se steše za društvene mreže, kad je uživo ovakva", bili su samo neki od komentara.

Inače, Seka je nedavno, prilikom gostovanja u emisiji "Magazin in", otkrila da ima problem sa gojaznošću, te da obožava da jede.

- Ja metem, ja ne jedem! Kakav na jelu, takav i na delu! Meni je majka uvek govorila "da samo usisavam", ceo život samo jedem! Ima perioda kada više ne mogu da se sagnem od stomaka i tada smršam po 15 kilograma - rekla je Seka pre nekoliko meseci, a po svemu sudeći, sada je došla baš u tu fazu kada ne može da se sagne od viška kilograma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading