KARLEUŠA I LUKAS ZAKOPALI RATNE SEKIRE: Folker ispratio njen nastup, pa otkrio šta misli o njenim NOVIM PESMAMA!

Autor:

Zabava

28.08.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša i Aca Lukas se sreli u Novom Bečeju!

KARLEUŠA I LUKAS ZAKOPALI RATNE SEKIRE: Folker ispratio njen nastup, pa otkrio šta misli o njenim NOVIM PESMAMA!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša i njen kolega Aca Lukas su definitivno zakopali ratne sekire. Njih dvoje su se sreli u Novom Bečeju, gde su nastupali pred 70.000 ljudi na "Gospojini 2023". 

Popularni folker je odslušao ceo Karleušin nastup, a onda je za domaće medije otkrio da li je bio oduševljen, kao i šta misli o njenim novim albumima. Jelena je otpevala i Acinu pesmu.

- Ja sam već bio tu kada je ona krenula svoj nastup i odslušao sam ceo. Sjajno je odradila. Zaista sam iznenađen - rekao je Aca i dodao da on zna da Jelena peva njegove pesme:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Susret Karleuša i Ace Lukasa

- Nema veze, to je super. Ja nisam protiv toga. Neki se kao bune što se pevaju njihove pesme, a ja volim jer čim se pevaju znači da su dobre. Ona to dobro izvodi u svom maniru. Sad sam prvi put Jelenin nastup slušao ceo i zaista sam prijatno iznenađen. Da ne kažem fasciniran (smeh) - zaključio je Lukas za domaće medije, prenosi "24Sedam".

Kako kaže, čuo je samo "Karli bič" i nije mu loša, te istakao da se izljubio sa njom kad su se videli.

Karleuša je prethodno dala intervju za okupljene medije i udarila na Aleksandra Futu Radulovića, sa kojim je i Lukas u svađi.

Republika

Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Jelena Karleuša

- Futa je ozbiljan kriminalac, ali to će već odrediti zakonkoji zloupotrebljava svoju pokojnu ženu i na najružniji mogući način gasi njen autorski rad i ja sam sigurna da Marina ovo zna da joj ne bi bilo dobro i da se ne bi složila sa ovim što njen muž radi. Ali dobro, postoji sud i on će biti kažnjen za svoja dela, odnosno nedela. Neko ko je decenijama stvarao kao što je Marina ne zaslužuje da bilo ko, pa makar i suprug, preživeli suprug raspolaže time kako on želi i kako misli, a i zakon je vrlo jasan - izjavila je Jelena pred okupljenim medijima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
konstantno gadjenje

31.08.2023 19:24

kad joj vidim ta lazljiva usta kao da je neko vrelom peglom po njima i debeli jezik od lajanja koji je zauzeo usnu duplju toliko da ne moze da razgovetno govori a akmoli peva pa se setim Haškog svedoka i uvreda uličarskih iz usta deteta raspustenice iz kuce na promaji zvane prolazna nama. Čime nas muzički uzdižu?