SVE OČI UPRTE U KARLEUŠU: Pevačica održala nastup u svemirskom kostimu, vrele obline samo sevaju (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

27.08.2023

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša na "Gospojini 2023" u Novom Bečeju napravila opštu pometnju!

SVE OČI UPRTE U KARLEUŠU: Pevačica održala nastup u svemirskom kostimu, vrele obline samo sevaju (FOTO)

Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Popularna pevačica Jelena Karleuša pojavila se večeras u Novom Bečeju u sklopu manifestacije "Velikogospojinski dani" i zapevala pred tamošnjom mnogobrojnom publikom koja se okupila kako bi ispratila njen nastup.

Naime, Karleuša se na pomenutom dešavanju pojavila u metalik-sivom kostimu, ogromnim tamnim naočarima koje su joj prekrivale pola lica, dok je na na nogama ponovo imala nesvakidašnje "čizme iz svemira", ovog puta u nijansi koja je pratila ceo autfit.

Međutim, kako je za 8. septembar najavila koncert u Beogradu gde će premijerno izvesti sve pesme sa dva nova albuma, "Alfa" i "Omega", koji već uveliko dominiraju svim "striming" platformama, Jelena je tokom svog nastupa od novih numera otpevala samo "Karli bič", za koji je nedavno i objavila visokobudžetni spot. 

Ipak, ono što je bilo gotovo nemoguće ne primetiti, jeste činjenica da je Karleuša svoju liniju ozbiljno dovela do perfekcije, te su mnogi mišljenja da popularna pevačica nikad bolje nije izgledala.

Republika

Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Jelena Karleuša

Podsećanja radi, pevačica Jelena Karleuša izbacila je čak dva albuma, "Alfa" i "Omega", i to u razmaku od sedam dana, a na veliko iznenađenje javnosti, pop zvezda je ovim povodom nedavno priredila konferenciju za medije, koja je ujedno bila i promocija njenih novih ostvarenja.

- Posle 11 godina prvo se desio 11. album, a onda posle sedam dana i 12. album, jedno veliko iznenađenje za moje fanove. Ja sam na sceni skoro 30 godinu. Bila je velika diskografska pauza. Mislim da je ovo bilo jedino što bi moglo da zadovolji očekivanja moje publike. Niko nikada nije izbacio dva albuma u sedam dana i ovoliko pesama, niti je imao ovako ambiciozan projekat kao mi sada, ali to se od mene i očekivalo. Ja uvek pružim ono što ljudi žele i vole da čuju - istakla je Karleuša tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
dok

06.09.2023 16:33

bolje da ga nisi ni izdavala,lepsi bi bio.

Ja

06.09.2023 22:30

Visokobudžetni spot??! A šta je onda niskobudžetni?!