OD OVOG MOMENTA JE NIJE NI VIDEO, NI ČUO! Pevač progovorio o poznanstvu sa svirepo ubijenom Nizamom Haćimović!

Autor:

Zabava

18.08.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Maid Hećimović se javno oprostio od prijateljice Nizame!

OD OVOG MOMENTA JE NIJE NI VIDEO, NI ČUO! Pevač progovorio o poznanstvu sa svirepo ubijenom Nizamom Haćimović!

Foto: Printscreen/www.youtube.com/xfactoradria, Facebook

Pevač Maid Hećimović,  pre 10 godina je zaludeo Srbiju, kada je izveo numeru Zdravka Čolića "Noć mi te duguje" u "X Faktoru", otkrio je koliko je zapravo poznavao tragično nastardalu ženu iz Gradačca Nizamu Hećimović.

- Pre 15 godina smo igrom slučaja nekoliko puta biti u istom društvu. Sigurno je desetak godina nisam niti video, niti čuo, i mislim da nisam adekvatan da govorim o tome, kao neko ko ju je, eto, površno poznavao - rekao je pevač za Telegraf.

Republika

Foto: Dnevni Avaz/ A.Bešić, Društvene mreže

Nizama Hećimović

 

- Samo mogu reći za to malo što sam je poznavao da je uvek bila vedra, nasmejana i prijatna, kako sam i napisao na svom Instagram storiju - dodao je on.

- Draga Nizama, verujem da si na nekom puno lepšem mestu, bez patnje i bola i da si nasmejana i vesela, onakva kakvu sam te ja poznavao - napisao je Maid Hećimović na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/maidhecimovic

Maid Hećimović

 

Podsetimo, Nermin Sulejmanović ubio je svoju nevenčanu suprugu, koju je pre toga brutalno pretukao, a sve to prenosio je u lajvu na Instagramu. Ceo region ostao je u šoku zbog postupaka ovog muškarca, koji je kasnije, kada ga je policija opkolila, izvršio samoubistvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading