VELIKA TAJNA ALBUMA JELENE KARLEUŠE OBELODANJENA: Svi su u ŠOKU zbog onoga što je uradila, objavljeno javno!

Autor:

Zabava

15.08.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša nakon objavljivanje albuma, uspela da sakrije veliku tajnu!

VELIKA TAJNA ALBUMA JELENE KARLEUŠE OBELODANJENA: Svi su u ŠOKU zbog onoga što je uradila, objavljeno javno!

Foto: Youtube.com printscreen

Pevačica Jelena Karleuša u nedelju je objavila ceo album, koji se čekao jedanaest godina, nakon čega se prvi put oglasila.

 

 

Međutim, mnogi njeni fanovi ostali su razočarani kada su videli da je Jelena objavila samo jedan spot za pesmu ,,Karlibič", a očekivali su dosta više. Na društvenim mrežama, naročito Tviteru se potegla priča da je Karleuša samo napravila ,,foru", te da je na omotu albuma zamaglila određen broj pesama. 

Iza se nalaze, kako govore i duetska pesma i spot sa reperom Devitom, ali i mnogim drugim poznatim svetskim facama, koje je još ranije najavljivala. 

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša album Alpha

- "Da li ste videli da je zamaglila ostale pesme?", "Je l' ovo Devito zamagljen dole?", "Svetske zvezde zamaglila" - bili su samo neki od komentara. 

Karleuša je godinama unazad poznata kao neko ko voli da šokira kako javnost, tako i fanove, tako da je vrlo moguće da je i ovo namenski uradila, kako bi svoje verne pratioce iznenadila samo nekoliko dana nakon što je album objavljen. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading