KOŠULJA SA KARNERIMA, BEZ BRADE I BRKOVA: Ovako je voditelj Ognjen Amidžić izgledao na MATURI, retko ko ga je prepoznao!

Autor:

Zabava

30.07.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala stara fotografija popularnog voditelja Ognjena Amidžića.

KOŠULJA SA KARNERIMA, BEZ BRADE I BRKOVA: Ovako je voditelj Ognjen Amidžić izgledao na MATURI, retko ko ga je prepoznao!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Popularni voditelj Ognjen Amidžić, koji vodi emisiju "Amidži šou" na televiziji Pink, jedan je od naših najpoznatijih i najprepoznatljivijih TV lica, a na društvenim mrežama se pojavila slika iz njegove mladosti.

Na jednom profilu na društvenoj mreži Instagram isplivala je fotografija sa njegove mature. Ognjen je nosio crne pantalone, crni prsluk i teget košulju sa karnerima i mnogima je zapao za oko njegov stajling, dok su se drugi začudili što vide Ognjena bez brade i brkova, kako su navikli da ga gledaju samo u tom izdanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Ognjen trenutno uživa u srećnoj vezi sa koleginicom iz emisije, voditeljkom Minom Naumović, koja vodi segment "Pazi, Mina". Njih dvoje su pre nekoliko meseci javno ozvaničili vezu, a trenutno uživaju na putovanju. Neretko se oglašavaju na društvenim mrežama i kače zajedničke uspomene, kako lepe i dirljive, tako i šaljive.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Mina i Ognjen

Prošle godine se Ognjen razveo od manekenke Danijele Dimitrovske, sa kojom je bio 12 godina u braku, a vest o njihovom prekidu šokirala je domaću javnost. Ipak, kako su istakli, odluku su doneli sporazumno, a u dobrim odnosima ostaju zbog sina Matije.

I Danijela je našla sreću nakon razvoda od Ognjena, te sada uživa u vezi sa biznismenom Jevremom Kosnićem, sa kojim je ovog leta išla na više putovanja, a omiljena destinacija bila joj je Budva.

Republika

Foto: Instagram.com

Danijela i Jevrem

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading