DA SE RASTOPIŠ! Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina pokazali kako čekaju bebu, on ne prestaje da joj ljubi trudnički stomak!

Autor:

Zabava

22.07.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Perućica nedavno je potvrdio lepe vesti, a sada je pokazao kako supruga i on čekaju dete!

DA SE RASTOPIŠ! Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina pokazali kako čekaju bebu, on ne prestaje da joj ljubi trudnički stomak!

Foto: Instragram Printscreen

Ljuba Perućica i Katarina

Nakon spekulacija u domaćim medijima da mu je supruga u drugom stanju i da će se uskoro ostvariti u ulozi oca, pevač Ljuba Perućica se oglasio na društvenoj mreži Instagram i potvrdio lepe vesti.

Naime, kako se navelo, Katarina Kolozeus, Perućicina lepša polovina, je već uveliko u podmakloj trudnoći, a sada je pokazala i trudnički stomak.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Naime, ona je objavila niz fotografija na kojima joj Perućica ljubi trudnički stomak, uz opis posvećen još nerođenoj bebi:

- Bože, hvala ti na svemu sto si nam do sada dao i hvala za sve sto dolazi. Čekamo te, bebice, i mnogo ti se radujemo - napisala je Katarina ispod fotografija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading