"ŠTA ĆU I JA MEĐU ŽIVIMA..." Otkrivamo bolnu pozadinu tetovaže ubijene Noe, uzela stihove Seke Aleksić koje LEDE KRV U ŽILAMA!

Autor: P. R.

Zabava

11.07.2023

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Simbolični detalj sa tela Noe Milivojev tera jezu u kosti!

"ŠTA ĆU I JA MEĐU ŽIVIMA..." Otkrivamo bolnu pozadinu tetovaže ubijene Noe, uzela stihove Seke Aleksić koje LEDE KRV U ŽILAMA!

Foto: Printscreen/TikTok

Noa Milivojev

Transrodna tiktokerka Noa Milivojev (18) iz Kovilja nestala je 17. juna, a njeno iskasapljeno telo nađeno je 6. jula, i to u stanu u centru Beograda, a osumnjičeni za ubistvo, Ognjen Dabetić (33) je odmah uhapšen i sve je priznao. Ona će danas biti sahranjena u rodnom mestu i tako ispraćena na večni počinak, međutim, detalji iz njenog privatnog života i dalje intrigiraju javnost.

Naime, kako je Republika prva pisala, Milivojeva je bila veliki ljubitelj tetovaža, te je tako i svoje telo "ukrasila" sa čak nekoliko, a slika leptira na njenoj butini pokrenula je lavinu priča. Ubica je upravo sa ovog dela isekao deo kože kako bi je sačuvao, pre nego što je iskasapio i ostatak tela.

Kako sada saznajemo, samo par sati pre Noine sahrane, tiktokerka je inspiraciju za tetovažu leptira preuzela iz pesme "Poslednji let" koju izvodi Seka Aleksić. Naime, suočena sa bolom i nemirima u svom životu, Noa je pomenutu numeru poistovetila sa svojim životom, a kada se kockice sklope, njeni stihovi lede krv u žilama.

"Šareni leptiru mog sivila, ne idu ni nevini sa krivima, šta ću i ja među živima...", glase reči pesme koje uteruju jezu u kosti, a pored tetovaže mogu se uočiti i povrede i rane nastale usled samopovređivanja.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Noa Milivojev

Podsetimo, sumnja se da je Ognjen Dabetić Nou Milivojev najpre zadavio kablom, a zatim je njeno telo raskomadao nožem i potopio ga u kiselinu. Međutim, nož kojim je počinio stravičan zločin navodno još nije pronađen, a sumnja se da ga je bacio u Savu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading