PEVAČICA SKRHANA BOLOM! Smrtni slučaj pogodio Nedu Ukraden, saopštila tužne vesti!

Autor:

Zabava

05.07.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je izgubila dragu osobu, tužne vesti podelila na društvenoj mreži Instagram!

PEVAČICA SKRHANA BOLOM! Smrtni slučaj pogodio Nedu Ukraden, saopštila tužne vesti!

Foto: zadruga printscreen

Neda Ukraden

Pevačica Neda Ukraden posetila svoj dom u rodnoj Dalmaciji, koji je renovirala, a tamo uživa već par nedelja sa ćerkom, zetom i unucima. Međutim, pevačici se dogodila tragedija, a tužne vesti saopštila je putem svog Instagram profila.

Republika

Foto: Instagram.com

Neda Ukraden

Naime, njen prijatelj i savetnik je izgubio život u saobraćajnoj nesreći. Prošle godine na novoj pesmi Neda je sa njima sarađivala, on joj je napravio divne fotografije baš u polju lavande kojima se ona dugo hvalila, a sada je jednu od njih objavila tužnim povodom.

- Ove prekrasne fotografije sa snimanja spota za pesmu "Lavanda" snimio je Stipe Šurlin koji je na žalost nedavno tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći! Otišao je jedan mladi, talentovani čovek, zaljubljenik u fotografiju, svoj kraj i svoju porodicu! Supruzi Petri, ćerkici i ostaloj porodici najdublje saučešće - napisala je tužna Neda, koja je još uvek u neverici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading