NIKAD ODLUČNIJI! Veliki planovi Dejana Draškovića pred finale takmičenja!

Autor:

Zabava

01.07.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač je ušao u finale takmičenja "Nikad nije kasno" i juriša ka pobedi!

NIKAD ODLUČNIJI! Veliki planovi Dejana Draškovića pred finale takmičenja!

Foto: privatna arhiva

Dejan Drašković

Dejan Drašković, pevač koji dolazi iz Herceg Novog, ušao je u finale takmičenja "Nikad nije kasno" i boriće se sutra za titulu pobednika. Pred finale je otkrio je šta očekuje od učešća u ovom takmičenju, da li sebe smatra jednim od najkvalitetnijih takmičara, kao i koliko mu se život promenio.

Republika

Foto: privatna arhiva

Dejan Drašković

- Pa sigurno da smatram da sam jedan od najkvalitetnijih učesnika, inače ne bi nih došao do finala. I pre mog prijavljivanja u emisiju "Nikad nije kasno" imao sam želju da imam svoje autorske pesme. Emisija mi je dala zalet, odlučniji sam nego ikad da napokon nešto uradim po pitanju muzičke karijere. U novembru je izašao moj prvenac, pesma "Ne vjeruj", koja je bila zapažena kod publike. Od tada sam uradio još 3 pesme,  koje su u malo drugačijem fazonu, ali sam siguran da će bito dobro prihvaćene - istakao je Drašković, pa dodao:

- Sigurno je da sam zahvaljujući emisiji stekao neku popularnost, ljudi me prepoznaju na ulici, radim više nego ikad. Međutim, mislim da nije dovoljno samo biti učesnik emisije "Nikad nije kasno", pa i "Zvezda Granda". Ko misli da je time završio posao, vara se. Veliki posao tek predstoji. Ko želi da napravi karijeru, treba da ima jasne ciljeve. Što više autorskih projekata sa nadom da se ubode hit. Jedino to je put do pravog uspeha - dodao je on.

Republika

Foto: privatna arhiva

Dejan Drašković

On je ispričao i ko su, po njegovom mišljenju, najbolji pevači na našoj sceni, pa otkrio sa kim bi voleo da snimi duet.

- Nezahvalno je govoriti o tome ko je najbolji jer naša scena obiluje vrhunskim pevačima. Mogu dati komentar koga volim da slušam i čije pesme najradije pevam na nastupima. Tu bih izdvojio Čolu, Željka Joksimovića, Harisa  Džinovića... U nekom opuštenijem raspoloženju volim da čujem Cecu, Bekutu, Aleksandru Prijović i da ne nabrajam... Od mojih Crnogoraca najviše cenim Sergeja Ćetkovića, čije pjesme takode rado pevam - rekao je pevač i dodao:

Republika

Foto: privatna arhiva

Dejan Drašković

- Što se dueta tiče, voleo bih da snimim duet sa nekom pevačicom koja ima dobru pozitivnu energiju, tipa Andreana Čekić, Milica Todorović, Milica Pavlović.Siguran sam da bismo napravili hit! - zaključio je Dejan za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading