ŠOK IZDANJE LEGENDARNE PEVAČICE: Slađana Milošević pre tri meseca POBEGLA iz bolnice, sad je NEPREPOZNATLJIVA!

Autor:

Zabava

16.06.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je iznenadila svoje fanove poslednjom objavom na Fejsbuku, gde se vidi koliko je smršala!

ŠOK IZDANJE LEGENDARNE PEVAČICE: Slađana Milošević pre tri meseca POBEGLA iz bolnice, sad je NEPREPOZNATLJIVA!

Foto: youtube.com/printscreen

Popularna pevačica Slađana Milošević je pre tri meseca hospitalizovana zbog lošeg zdravstvenog stanja, nakon čega je napustila bolnicu.

- Nalazim se u Kliničkom centru i lečim se već dugo. Jako sam loše, sve se mnogo iskomplikovalo. Ja sada izlazim na svoj potpis i na sopstvenu odgovornost. Mnogo sam bolesna - rekla je Slađana tada.

Juče je na svom Fejsbuk profilu objavila fotografiju, koja je iznenadila sve. Slađana, koja se u javnosti uvek pojavljuje sređena i u avangardnom izdanju, uslikala se bez trunke šminke, sa raščupanom kosom, a njeni fanovi su primetili da je drastično smršala.

Republika

Foto: Facebook.com

Slađana Milošević

"Volim sve bez šminke, ali sa nogama", naslovila je ovu objavu Slađana.

Legendarna pevačica je svojevremeno ispričala kako pati od autoimune bolesti Sjorgenov sindrom. Ovo je ronično, zapaljensko, reumatoidno oboljenje koje se ispoljava suvim okom i suvim ustima.  

Slađani Milošević je 2021. godine je iznenada pozlilo nakon čega je hitno hospitalizovana. Ona je tada imala unutrašnje krvarenje, a kako joj se tada stanje naglo pogoršalo, lekari su odlučili da je zadrže na bolničkom lečenju, prenosi Blic.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Slađana Milošević

- Trenutak zdravstvene krize sam, po mišljenju drugih, čudno doživela, ali dobro je što sam imala takav stav. Primila sam to bez panike, iako je bilo kritično. Smatrala sam to nekom vrstom čišćenja. Pošto nemamo dobre mehanizme čišćenja, osim ako se time ne bavimo, negativni materijal se nagomila i eksplodira, na više načina. Nažalost, rođenjem sam svrstana u kategoriju ljudi koji imaju nežno zdravlje, kako se to nekad govorilo. Navikla sam da se pojavljuju problemi, koje rešavam brzo i efikasno. Poslednji boravak u bolnici trajao je dvadesetak dana. Pogoršanje je nastalo naglo i neočekivano. Ne znam šta se desilo sa mojim organizmom, verovatno je došlo do faze ‘prenapregnutosti materijala‘, zbog svega što se u mom životu događa, i jednostavno je odreagovao na mestu najmanjeg otpora, odnosno tamo gde sam najslabija - ispričala je za "Gloriju" tada.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić,Yotuube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

Slađana Milošević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading