ANASTASIJA SE RAZDVAJA OD GUDELJA: Cecina naslednica menja život iz korena nakon gubitka bebe!

Autor:

Zabava

16.06.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je šta se dešava u životu njene ćerke!

ANASTASIJA SE RAZDVAJA OD GUDELJA: Cecina naslednica menja život iz korena nakon gubitka bebe!

Foto: Instagram.com

Anastasija i Gudelj

Anastasija Ražnatović se nakon gubitka bebe vratila u Srbiju. Ona je šest meseci boravila u Španiji kod svog dečka Nemanje Gudelja, a nakon pobačaja, koji je imala u petom mesecu trudnoće, odlučila je da poseti porodicu. Svetlana Ceca Ražnatović je otkrila da se spremaju velike promene u njenoj porodici.

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Anastasija na aerodromu

Naime, Cecina sestra Lidija Ocokoljić planira preseljenje u novi dom, dok će se Anastasija trajno nastaniti u Španiji, ali će se pre toga razdvojiti od Nemanje. Mlada pevačica će preko leta uživati sa svojom porodicom, a kad fudbaler završi sa svojim obavezama, Anastasija će se vratiti u Španiju.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen/nemanjagudelj

Anastasija i Nemanja

- Uželela se Beograda, nije videla porodicu šest meseci. Mene pre tri meseca kada smo Željko i ja otišli da je vidimo. Biće sad tu u Beogradu, jer Nemanja odlazi sa reprezentcijom, pa onda sa bratom i sa snajkom i Dragim... Idu oni omladina negde na odmor. Pa će opet sa Nemanjom negde, pa onda on ide na pripreme u Ameriku i mlada gospođica, još uvek Ražnatović, dolazi kod svoje mame i tetke. Rekla je da ide sa tetkom na Kipar da uživa još malo - istakla je Ceca za "Blic TV".

Republika

Foto: printscreen/blic tv

Ceca

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading