TEK IZAŠAO IZ PRITVORA, A VEĆ PROZIVA ŠAVIJU: Stefan Karić napravio HAOS objavom na Instagramu!

Autor:

Zabava

31.05.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo Stefanovo oglašavanje na društvenim mrežama nakon izlaska iz pritvora privuklo je veliku pažnju!

TEK IZAŠAO IZ PRITVORA, A VEĆ PROZIVA ŠAVIJU: Stefan Karić napravio HAOS objavom na Instagramu!

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić

Bivši zadrugar Stefan Karić stigao je u vilu na Zvezdari, gde žive njegov otac Osman i maćeha Kristina. Stefan je pušten iz pritvora u Sremskoj Mitrovici nakon skoro mesec dana, gde je zadržan kao glavni osumnjičeni za brutalno prebijanje starlete Nataše Šavije. Ona se danas pojavila u Osnovnom tužilaštvu u Rumi, gde je dala izjavu.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Susret Osmana i Stefana

- Za ovo je adekvatna kazna doživotna. Naravno da je to neizvodljivo, nije me ubio, i nadam se da neću umreti, a mogla sam. Ja ću se ceo život baviti ovim, slomio mi je jagodičnu kost, da neko tako nešto uradi, ja ovo prvi put doživljavam i tek sad sam svesna. Ja mojim roditeljima nisam smela da javim, saznali su iz novina. Sestra je došla u Urgentni centar, bili su mi pod prozorom, nisam smela da izađem da me vide u onom stanju. Ceo dan su me zvali, nisam se javljala. Spustio mi je celu stranu, vilicu, oko, jagodičnu kost, ne mogu normalno da otvaram usta, ja tek sad shvatam težinu fizičkog nasilja. Svaki nasilnik treba da dobije etiketu. Sa mnom spava mama, sanjala sam sebe mrtvu, kako me proganjaju. Udario me je krvnički, ne znam ni da li se muškarci tako biju. Prestrašno je bilo. Ja kada zamislim da me je neko iz čista mira tako udario, osećam kompleks niže vrednosti. Ja razumem Osmana, ali da izjavi da se nisam pojavila an sudu i da je sledeće moje privođenje, pa pogledajte me. Komentari i da sam zaslužila, kakva god da sam, ko će da mi sudi? Šta ja mogu da uradim da muškarac ženu udari? Ja ne znam kako da objasnim da ništa nije bilo, mi smo pričali, nije došlo do svađe, pre toga mi je zamerio što imam veći šlic, to ga je isprovociralo, ja ni ne znam šta je njemu u glavi. U tom momentu nije bio nikakav konflikt - izjavila je, između ostalog, Šavija za Republiku.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Nataša Šavija

Pre nego što je stigao na Zvezdaru, Stefan se usnimio dok vozi Poršea. Ono što su svi primetili je da sluša pesmu "Lutka sa naslovne strane", koju izvodi grupa Riblja Čorba, a na društvenim mrežama su se već pojavile priče da je tako prozvao Šaviju. "Tek izašao iz pritvora, a već proziva Šaviju", samo je jedan od komentara.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Stefan Karić se vraća kući

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (4)

Loading
Mixino r.

31.05.2023 18:41

Posle "skoro mesec dana" izašao iz pritvora? A zašto nije mesec dana koliko mu je i propisano?! Ovaj nasilnik će opet da se bahati i obračunava sa slabijima od sebe, jer je tatin razmaženi sin, pri čemu veliki ženomrzac, sa konfuzijom ličnosti! Tata Osman samo morališe drugima a svog sina drži na pijedestalu, u D&G majičici i u Poršeu... Licemeri i pokvarenjaci obojica.

Dr

01.06.2023 21:04

Sram vas bilo da objavljujete gfe je i sta je radio nasilnik baraba skot . Jadna devojka ..nestao je da mu ne bi rqdili alko test stoka pijana

Sale

07.06.2023 11:46

Kakav dasa!?!?!

Mile

18.06.2023 07:22

Ovakvom polusvetu treba polomiti svaku kosku da se i ostali polusvet u Srbiji probudi i da zna gde mu je mesto Primitivno bahaćenje.