EVO KADA JE SAHRANA MIRKA RAŠIĆA: Poznat datum i mesto ispraćaja na večni počinak pokojnog jutjubera, prijatelji spremili EMOTIVAN GEST! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

24.05.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelji spremili poseban pozdrav kako bi se oprostili od voljenog jutjubera.

EVO KADA JE SAHRANA MIRKA RAŠIĆA: Poznat datum i mesto ispraćaja na večni počinak pokojnog jutjubera, prijatelji spremili EMOTIVAN GEST! (FOTO)

Foto: youtube.com/ Mirko Rasic

Mirko Rašić

Jutjuber i mehaničar Mirko Rašić nađen je juče mrtav u hali u Surčinu, a na mrežama su odmah počele spekulacije o razlozima njegove smrti.

Sada je na njegovom zvaničnom profilu na društvenoj mreži Instagram objavljano kada će i gde biti sahranjen pokojni influenser, ali i kakav gest je dozvoljen na poslednjem ispraćaju jutjubera.

Republika

Foto: instagam.com/neovlasceniserviser

Mirko Rašić Neovlašćeni serviser sahrana

- Drugari, sahrana Mirka Rašića će biti u petak u 11:30 na Orlovači. Trebalo bi doći malo ranije. Ukoliko želite možete turirati motore kao znak poslednjeg pozdrava, porodica se slaže sa tim - glasila je poruka u okviru objave na Instagramu uz Rašićevu fotografiju.

Podsećanja radi, kako je Republika saznala, Mirko Rašić, inače na internetu poznatiji kao Neovlašćeni serviser, izvršio je samoubistvo, a sebi je presudio vešanjem. Njega je pronašao kolega u jednoj garaži u Surčinu, a u tom trenutku jutjuber nije davao znakove života.

Republika

Foto: youtube.com-Mirko Rasic

Mirko Rašić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading