AU, CRNA TEA, ŠTA JE OVO?! Pevačica bez blama pokazala štrokava STOPALA, dala poslasticu fetišistima! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.05.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se izula na nastupu u Nemačkoj, ne sluteći da će pokupiti svu prljavštinu, pa zgrozila prisutne!

AU, CRNA TEA, ŠTA JE OVO?! Pevačica bez blama pokazala štrokava STOPALA, dala poslasticu fetišistima! (FOTO)

Foto: Goran Doljančević, ATA Images/M.M.

Tea Tairović na jednom od nastupa izula obuću, pa stopalima pokupila svu moguću prljavštinu koja se nalazila na patosu kluba u kom je nastupala. Izazovna pevačica se uvijala i dizala noge ne znajući koliko su joj stopala štrokava.

Naime, trenutno jedna od najpopularnijih domaćih mladih pevačica pevala je nedavno u nemačkom gradu Ulm, gde je atmosferu dovela do usijanja. Poznata po tome da daje sve od sebe da zadovolji publiku, ovoga puta Tea je zadovoljila poglede i želje onih na koje nije ciljala. Ona je opuštenim ponašanjem i prljavim crnim petama zgrozila prisutne s jedne strane, dok drugima ništa nije smetalo dok se uvijala.

- Ona je napunila klub, atmosfera je bila ključajuća. Tea je poznata da se uvija na sceni i igra sve vreme dok peva. Kako su joj jednog momenta zasmetale visoke potpetice, rešila je da ih baci i bosa nastavi da peva i igra. Muškarci oko nje su pali u trans, a ona je igrala sve žešće i žešće. U tom zanosu je pokupila svu prljavštinu koja je bila na podu kluba, pa su uglavnom žene bile zgrožene njenim opuštenim izdanjem, dok su muškarcima padale vilice - navodi izvor za Republiku koji se našao na licu mesta, pa nastavlja:

- Jednog momenta stopala seksi Tee bila su crna, ali doslovno crna i prljava. Ona verovatno to nije primetila, pa je nastavila da igra, a ljudi su snimili njene štrokave noge. Ovaj prizor bosonoge Tee bio je melem za sve fetišiste koji se lože na stopala - zaključuje izvor za naš portal.

Republika

Foto: ATA Images/M.M.

Tea Tairović

Inače, kada je video na kome bosonoga Tea igra prljavih stopala završio na društvenim mrežama, javili su se fetišisti koji su komentarisali da bi oni sve to sredili svojim jezicima. Mi smo pokušali da stupimo u kontakt s Tairovićevom, ali se ona nije javljala na naše pozive do zaključenja ovog broja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading