POSETILI SMO DEDU MAJE MARINKOVIĆ PRE SMRTI: Pogledajte ekskluzivni snimak Takijevog oca, evo kako je govorio o starleti!

Autor:

Zabava

10.05.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte snimak dede Maje Marinković pre nego što je preminuo!

POSETILI SMO DEDU MAJE MARINKOVIĆ PRE SMRTI: Pogledajte ekskluzivni snimak Takijevog oca, evo kako je govorio o starleti!

Foto: Republika/O. Bogdanović, Instagram

Tragične vesti pogodile su porodicu Marinković, a Taki Marinković potvrdio je da mu je otac preminuo. Danas je sahrana u Belom potoku, a portal Republika ekskluzivno je usnimio dedu Maje Marinković

Republika

Foto: TV Pink

Taki Marinković i Maja Marinković

 

Naime, deda Maje Marinković je bio i te kako vezan za unuku, imali su divan odnos, a o njoj je uvek govorio samo lepe stvari. Nakon što je Maja bila diskvalifikovana iz Zadruge, portal Republika posetio je starletinog dedu, te smo tom prilikom mogli da zapazimo koliko je on voli.

Iako u tom trenutku nije znao da mu je unuka diskvalifikovana, Majin deda nam je otkrio da ju je sve vreme pratio u rijalitiju i da bi voleo da ona pobedi.

- Ne znam da je diskvalifikovana, nisam video. Ona je moja mezimica, mnogo je volim. Često dolazi kod mene da me obiđe, da vidi šta mi i da li mi nešto treba - govorio je Majin deda za Republiku.

U nastavku možete pogledate jedini snimak dede Maje Marinković:

- Nisam dobro, bio je star 83 godine, već šest meseci kako mu otkazuju organi, ali bio je vitalan. Sve slabiji i slabiji je bio, dva tri dana mu nije bilo dobro, primao je i infuzije i sve i malo pre su mi javili tužnu vest. Ja sam već javio produkciji da kažu Maji, sutra je sahrana u Belom potoku. Ja sam samo njega i Maju imao, nikoga više. I ja nisam više mlad, Maja ostaje da se bori, šta će - rekao je Majin otac.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading