NATAŠA ŠAVIJA PONOVO NAPADNUTA: Starleta jedva preživela NASILJE, pa posle operacije proživela TORTURU!

Autor:

Zabava

02.05.2023

00:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Šavija napadnuta da je lažirala batine, ona progovorila o operaciji.

NATAŠA ŠAVIJA PONOVO NAPADNUTA: Starleta jedva preživela NASILJE, pa posle operacije proživela TORTURU!

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Starleta Nataša Šavija pretučena je prošle noći na jednoj svadbi, navodno od strane bivšeg zadrugara Stefana Karića. On se za sada nije oglašavao, osim njegovog advokatskog tima za medije.

Nataša je završila sa teškim povredama, te je starleta ispričala i da joj je pukla jagodična kost tokom batinjanja, kao i da će morati da ode na mnoge operacije kako bi sanirala štetu koja joj je naneta.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Nataša ŠavijaIpretučena, Stefan Karić u bekstvu

 

Međutim, na društvenim mrežama potegla se tema da li je Šavija sve izmislila, te je objavila javno to što ju je izvesna gospođa napala. Šavija je objavila stori na kom se vidi da nepoznata gospođa govori da je sve izmislila, što je nju pogodilo, pa joj je javno odgovorila.

- Čusmo razne izjave neko ko je toliko unakažen, ne bi mogao ne da piše, javlja se na pozive... Čućemo i Stefana, ali naravno, nasilje niko ne podržava, ali ni laži - stajalo je u poruci namenjena Šaviji, na šta je ona odgovorila:

Republika

Foto: ATAImages

Nataša Šavija

 


-Po telu nisam udarana, čudno, a malo se raspitaj o prelomima, pa nisam u nesvesti da ne mogu da pišem i pričam, a pritom, primam lekove za bolove. A to ako ne veruješ u povrede, kad bude vreme slikaću izveštaje, pa onda proceni da li mi je polomljena jagodična kost i da li sam bila na operaciji. Mislim, možda misliš da sam stavila scensku šminku ili je tebi ok pa da muškarac i tako malo zatvori oko ženi i to... Hvala draga na ,,podršci" kao žena, nadam se da ti se ovo nikad neće desiti.

Republika

Foto: Instagram.com

Nataša Šavija Instagram

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading